Η ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ ΦΛΕΓΕΤΑΙ

Η ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ ΦΛΕΓΕΤΑΙ

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Μπελέρης: Από την παρακρατική «ΜΑΒΗ», δεξιός «σημαιοφόρος» της Ν.Δ. ***** Ο Κασσελάκης ακύρωσε την συνάντηση με το ισραηλινό λόμπυ AIPAC στις ΗΠΑ. ***** Αρχή για το ξέπλυμα χρήματος: Μπλόκαραν 800.000 ευρώ από Εταιρεία στον χώρο του θεάματος. ***** Παρίσι 2024: Η αντίστροφη μέτρηση ξεκινά σήμερα στην Αρχαία Ολυμπία. ***** H Ακροδεξιά «σαρώνει», οι Ευρωεκλογές τρομάζουν και ο Πούτιν χαμογελά. ***** Πλήρης στήριξη της Κίνας - Το Ιράν προειδοποίησε τις ΗΠΑ σε περίπτωση ανταπάντησης του Ισραήλ. ***** Παραμένουν στη Μέση Ανατολή τα αμερικανικά μαχητικά που συνέδραμαν το Ισραήλ.

Πέμπτη 18 Μαΐου 2017

ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ: ''ΟΧΙ'' ΣΕ ΟΛΑ ΣΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ

Η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά, μιλώντας το πρωί στον ΑΝΤ1, δήλωσε κατηγορηματικά ότι δεν πρόκειται να ψηφίσει κανένα από τα μέτρα και τα αντίμετρα που περιλαμβάνονται στο πολυνομοσχέδιο το οποίο θα τεθεί προς ψήφιση απόψε στην Ολομέλεια.

Ωστόσο δεν ξεκαθάρισε την στάση που θα κρατήσουν οι βουλευτές της παράταξης, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσουν κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας, κάτι που θα αποφασιστεί στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας που θα πραγματοποιηθεί σήμερα.
Μιλώντας για το πολυνομοσχέδιο η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ χαρακτήρισε τα μέτρα, «αίσχος που έρχεται» και τα αντίμετρα «το νέο μεγάλο παραμύθι της Κυβέρνησης». Μάλιστα όπως παρατήρησε δηκτικά με το άρθρο 15 του πολυνομοσχεδίου, ο Υπουργός Οικονομικών της χώρας θα γίνει ο γραμματέας του Τόμσεν κι απλά θα υπογράφει τις αποφάσεις του ΔΝΤ. Πρόκειται για την μεγαλύτερη εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας που έγινε ποτέ τόνισε η Φ. Γεννηματά.

Όπως είπε χαρακτηριστικά η Κυβέρνηση με τα μέτρα, θα κόψει σήμερα τη σύνταξη στον παππού και τη γιαγιά και σε αντιστάθμισμα θα δώσει στο μέλλον, συσσίτιο στο εγγόνι τους που θα πεινάει. Σε άλλο σημείο της συνέντευξης της, υποστήριξε ότι τα μέτρα που ελήφθησαν δεν ήταν αναγκαία και η σφοδρότητα τους οφείλεται στην ολιγωρίας της Κυβέρνησης. Χαρακτήρισε ψέμα το αφήγημα της Κυβέρνησης για τέλος των μνημονίων και είσοδο σε φάση ανάπτυξης, παρατηρώντας ότι τα στοιχεία δείχνουν πως επιστρέψαμε στην ύφεση.

Η Φ. Γεννηματά τόνισε ότι χρειάζεται εθνική συνεννόηση και εθνική γραμμή για να βγει η χώρα από την κρίση κι ότι στο επόμενο συνέδριο της παράταξης θα παρουσιαστεί το εθνικό σχέδιο που βρίσκεται υπό επεξεργασία αυτή τη στιγμή. Ξεκαθάρισε ότι η Δημοκρατική Συμπαράταξη δεν είναι δεδομένη για τις όποιες μετεκλογικές συνεργασίες και ότι όπως σε όλα τα ευρωπαϊκά κράτη τα δυο πρώτα κόμματα θα πρέπει να συνυπάρξουν στην Κυβέρνηση.

''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ