ΣΤΟΝ ΠΑΛΜΟ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ!

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΛΑΓΚΑΡΝΤ: ΟΧΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ - ΝΑΙ ΣΕ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ

Ο ι Έλληνες πέρασαν από ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα προσαρμογής την τελευταία οχταετία και κατάφεραν να βελτιώσουν αισθητά τα δημοσιονομικ...

Τρίτη, 9 Μαΐου 2017

ΟΙΥΕ: ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ

Οργισμένη ανακοίνωση εξέδωσε η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδος (ΟΙΥΕ), ύστερα από συνάντηση του προεδρείου της με τον υπουργό Οικονομίας Δημήτρη Παπαδημητρίου για το ζήτημα της απελευθέρωσης των Κυριακών για τα εμπορικά καταστήματα.
Σύμφωνα με την ΟΙΥΕ, κατά τη συνάντηση ούτε λίγο ούτε πολύ ο υπουργός Οικονομίας, αφού ανακοίνωσε δια των συνεργατών του ότι η συμφωνία μετά από απαίτηση των δανειστών περιλαμβάνει το ελεύθερο άνοιγμα των καταστημάτων για όλες τις Κυριακές της θερινής περιόδου στους Δήμους Αθήνας, Πειραιά, στο ιστορικό κέντρο Θεσσαλονίκης, στο παραλιακό μέτωπο Αττικής, και πέριξ του Αεροδρομίου, επέλεξε να αποχωρήσει από τη συνάντηση προφασιζόμενος υποχρέωση στη Βουλή, παραπέμποντας το προεδρείο της Ομοσπονδίας στους συνεργάτες του και απαξιώνοντας κάθε έννοια διαλόγου. 
«Η στάση αυτή του υπουργού δείχνει όμως και τη γενικότερη στάση της "αριστερής" κυβέρνησης, η οποία μεταξύ εργαζομένων και μεγαλοεργοδοτών για το ζήτημα των Κυριακών, επέλεξε να πάρει σαφώς το μέρος των εργοδοτών και να βάλει ταφόπλακα στην ΚΥΡΙΑΚΗ – ΑΡΓΙΑ» σημειώνει η ΟΙΥΕ, προσθέτοντας: «Μετά την απαράδεκτη στάση του υπουργού, το προεδρείο αποχώρησε από τη συνάντηση». 
Η Ομοσπονδία διαμηνύει πως μαζί με τα σωματεία και τους εμποροϋπαλλήλους όλης της χώρας και από κοινού με τους μικρομεσαίους, τους αυτοαπασχολούμενους, τους εμπόρους και τους επαγγελματοβιοτέχνες θα αντιταχθεί σθεναρά «σε αυτές τις νεοφιλελεύθερες πολιτικές, που ανατρέπουν την ζωή των εργαζομένων και των οικογενειών τους», καθώς και πως θα ανατρέψει στην πράξη «τους σχεδιασμούς κυβέρνησης, δανειστών και πολυεθνικών».
Παράλληλα, καλεί τους βουλευτές και τα κόμματα και πρωτίστως τους βουλευτές της Κ.Ο. του κυβερνώντος κόμματος να καταψηφίσουν την κατάργηση της Κυριακής-Αργίας, «στέλνοντας μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση ότι, η Ελλάδα δεν είναι ούτε πειραματόζωο, ούτε προτεκτοράτο μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων».
ΑΜΠΕ
''The New Daily Mail'' 
Newsroom

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΠΑΙΔΕΙΑ