ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Τέμπη: Έρευνα της Αντεισαγγελέως Εφετών Λάρισας για το «μπάζωμα» στον τόπο του δυστυχήματος. ***** Στα Δικαστήρια ο Φλώρος μετά τον ξυλοδαρμό - Θα καταθέσουν 3 μάρτυρες πριν την απολογία του. ***** ΣΥΡΙΖΑ: Τολμάει ο κ. Μητσοτάκης να πει ότι δεν θέλει τις ψήφους των ακροδεξιών μορφωμάτων; ***** ΠΑΣΟΚ: Προεκλογική φιέστα της Κυβέρνησης με την κωδική ονομασία ΑΙΓΙΣ. ***** Γιάννης Καλλιάνος: ΕΔΕ για τις συνθήκες νοσηλείας του πατέρα του - Ο Αλέξης Κούγιας αναλαμβάνει την νομική εκπροσώπηση του Γιάννη Καλλιάνου. ***** Ξεκινούν οι δωρεάν εξετάσεις για τον καρκίνο του παχέος εντέρου, επεκτείνεται το πρόγραμμα «Φώφη Γεννηματά», ακολουθεί η ψυχική υγεία. ***** Απίστευτες εικόνες στα Πανεπιστήμια των ΗΠΑ - Εισβολή Αστυνομίας, ξύλο και συλλήψεις φοιτητών. ***** Οι ΗΠΑ κατηγορούν ανοιχτά την Κίνα για εμπλοκή στον πόλεμο της Ουκρανίας.

Κυριακή 21 Μαΐου 2017

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΤΟ 62% ΤΩΝ ΓΑΛΛΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΚΡΟΝ

Η δημοτικότητα του νέου Γάλλου προέδρου Εμμανουέλ Μακρόν βρίσκεται σε παρόμοια επίπεδα με εκείνα που συγκέντρωναν οι άμεσοι προκάτοχοί του όταν αναλάμβαναν τα προεδρικά τους καθήκοντα, κατέδειξε μια δημοσκόπηση της εταιρείας Ifop που δημοσιεύτηκε σήμερα στην κυριακάτικη έκδοση της εφημερίδας Journal.

Περίπου το 62% των ερωτηθέντων δήλωσε ικανοποιημένο από τον Μακρόν, μία ποσοστιαία μονάδα παραπάνω από το αντίστοιχο ποσοστό (61%) που συγκέντρωνε ο σοσιαλιστής Φρανσουά Ολάντ, στην αρχή της προεδρικής του θητείας τον Μάιο του 2012 και έναντι 65% του συντηρητικού Νικολά Σαρκοζί το 2007. Αντιθέτως, η δημοτικότητα του Ζακ Σιράκ όταν επανεξελέγη το 2002 κυμαινόταν στο 51% και στο 59% όταν εκλέχθηκε για πρώτη φορά το 1995.

Σύμφωνα με μια ξεχωριστή έρευνα της εταιρείας Elabe, που δημοσιεύτηκε την Πέμπτη, τo επίπεδo εμπιστοσύνης στην ικανότητα του κεντρώου νέου προέδρου να αντιμετωπίσει τα προβλήματα της χώρας ανερχόταν μόλις στο 45%, ενώ το 36% εξέφραζε την εμπιστοσύνη του στον συντηρητικό νέο πρωθυπουργό Εντουάρ ΦιλίπΣτην δημοσκόπηση της Ifop το ποσοστό αποδοχής του Φιλίπ ανέρχεται στο 55%, στα ίδια επίπεδα με προηγούμενους πρωθυπουργούς στις αρχές της θητείας τους. Η δημοσκόπηση διενεργήθηκε σε δείγμα 973 ψηφοφόρων στις 19 και 20 Μαΐου.

Σε μια συνέντευξή του στην εφημερίδα Journal, ο Φιλίπ επανέλαβε ότι επιθυμεί να προχωρήσει γρήγορα στην εργασιακή μεταρρύθμιση, τονίζοντας ότι θέλει πρώτα να διεξάγει συνομιλίες με τα συνδικάτα. «Δεν μπορούμε να περιμένουμε δύο χρόνια για να ολοκληρώσουμε αυτό τον στόχο. Ο Εμμανουέλ Μακρόν έχει καταλάβει τον θυμό του γαλλικού λαού», δήλωσε ο Γάλλος πρωθυπουργός.
ΑΜΠΕ

''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ