LIVE-ΒΟΥΛΗ: ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΥΣΠΙΣΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ - Σε υψηλους τονους η συζητηση


Κυριακή 28 Μαΐου 2017

Ν. ΠΑΠΠΑΣ: ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΑΡΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΣΤΙΣ 15 ΙΟΥΝΙΟΥ

Αισιόδοξος ότι θα υπάρξει καθαρή λύση για το χρέος στις 15 Ιουνίου εμφανίζεται ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς, ενώ επιτίθεται στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας καταλογίζοντάς του μίσος για την αριστερά και κόλλημα της πολιτικής βελόνας σε συνταγές α λα ΔΝΤ. Μιλώντας στην «Real News» αναφέρει ότι: «Στις 15 Ιουνίου θα έχουμε καθαρή λύση για το χρέος. Τίποτα λιγότερο από αυτό. Η τακτική της μετάθεσης των μεγάλων αποφάσεων, που ακολουθούν ορισμένοι ως σήμερα, δεν έχει μέλλον». 
Σχολιάζει ότι η λύση που κατατέθηκε δεν συνιστά καθαρή λύση. «Αυτό που είδαμε στο Eurogroup ήταν ένα παιχνίδι πολιτικών σκοπιμοτήτων. Το δε ΔΝΤ, τονίζει, δεν ήταν και τόσο ακλόνητο στις θέσεις του περί αναδιάρθρωσης του χρέους» αναφέρει. Για το Eurogroup ο κ. Παππάς τονίζει πως η Ευρώπη έχει όργανα με δημοκρατική νομιμοποίηση και λογοδοσία. Αυτά έπρεπε να έχουν και τον τελευταίο λόγο
Υπογραμμίζει για τον Βόφλγκανγκ Σόιμπλε και τον ΠολΤόμσεν πως είναι πολιτικοί αντίπαλοι «με τους οποίους έχουμε σαφείς και γνωστές διαφωνίες. Η Ευρώπη συνολικά χρειάζεται άλλη πορεία». Επαναλαμβάνει ότι εκλογές θα γίνουν το 2019 τον Σεπτέμβριο και αφού θα έχουν αρχίσει να εφαρμόζονται τα αντίμετρα.
Για το τηλεοπτικό τοπίο τονίζει πως αυτό που πρέπει να γίνει είναι να προχωρήσει άμεσα η διαδικασία για νέο διαγωνισμό για τηλεοπτικές άδειες από την ανεξάρτητη Αρχή. Να το πούμε κι πιο απλά. Τις εξελίξεις τις παρακολουθεί ολόκληρη η κοινωνία που απαιτεί διαγωνισμό και αδειοδότηση τώρα. Για τις δυνάμεις της Κεντροαριστεράς εκφράζει μια αισιοδοξία ότι μπορούν να συγκλίνουν με ένα πρόγραμμα παραγωγικής ανασυγκρότησης και νέου κοινωνικού κράτους που εμείς οικοδομούμε.
ΑΜΠΕ
''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ