ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Τέμπη: Έρευνα της Αντεισαγγελέως Εφετών Λάρισας για το «μπάζωμα» στον τόπο του δυστυχήματος. ***** Στα Δικαστήρια ο Φλώρος μετά τον ξυλοδαρμό - Θα καταθέσουν 3 μάρτυρες πριν την απολογία του. ***** ΣΥΡΙΖΑ: Τολμάει ο κ. Μητσοτάκης να πει ότι δεν θέλει τις ψήφους των ακροδεξιών μορφωμάτων; ***** ΠΑΣΟΚ: Προεκλογική φιέστα της Κυβέρνησης με την κωδική ονομασία ΑΙΓΙΣ. ***** Γιάννης Καλλιάνος: ΕΔΕ για τις συνθήκες νοσηλείας του πατέρα του - Ο Αλέξης Κούγιας αναλαμβάνει την νομική εκπροσώπηση του Γιάννη Καλλιάνου. ***** Ξεκινούν οι δωρεάν εξετάσεις για τον καρκίνο του παχέος εντέρου, επεκτείνεται το πρόγραμμα «Φώφη Γεννηματά», ακολουθεί η ψυχική υγεία. ***** Απίστευτες εικόνες στα Πανεπιστήμια των ΗΠΑ - Εισβολή Αστυνομίας, ξύλο και συλλήψεις φοιτητών.

Σάββατο 8 Απριλίου 2017

ΣΟΪΜΠΛΕ: ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΟΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΑ ΤΕΧΝΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ

Για συμφωνία στα κύρια σημεία έκανε λόγο ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, μιλώντας στη Deutsche Welle για το αποτέλεσμα του Eurogroup της Μάλτας, ωστόσο τόνισε ότι «ξεκάθαρα υπάρχει ακόμη πολλή δουλειά να γίνει στα τεχνικά ζητήματα». Κατά τον Γερμανό ΥΠΟΙΚ, αυτό συμβαίνει επειδή υπάρχουν ακόμη διαφορές στο πώς βλέπουν το ΔΝΤ και οι ευρωπαϊκοί θεσμοί την οικονομική ανάπτυξη στην Ελλάδα, γεγονός που οδηγεί σε αντικρουόμενα στοιχεία.

«Στο παρελθόν οι εκτιμήσεις του ΔΝΤ ήταν πάντα πολύ απαισιόδοξες, αλλά ελπίζω οι θεσμοί να  βρουν το συντομότερο δυνατό λύση που θα λειτουργήσει για το συμφέρον της Ελλάδας και της Ευρώπης και πιστεύω, ή τουλάχιστον ελπίζω, ότι πολιτικές συζητήσεις δεν θα χρειαστεί να ξανανοίξουν», πρόσθεσε. Εξάλλου, ο Σόιμπλε επανέλαβε ότι: «Φυσικά το ελληνικό πρόγραμμα μπορεί να προχωρήσει μόνο με τη συμμετοχή του ΔΝΤ, που αποτελεί μέρος του. Διαφορετικά, εμείς και άλλα κράτη μέλη θα πρέπει να ρωτήσουμε τα κοινοβούλιά μας για να μας δώσουν εντολή που θα μας επιτρέψει να διαπραγματευτούμε ένα πρόγραμμα χωρίς το ΔΝΤ. Αυτό θα ήταν εντελώς παράλογο και δεν θα μπορούσε να λειτουργήσει».  

Σχετικά με την αποπληρωμή του χρέους παραδέχθηκε ότι υπάρχουν διαφορετικά αθροίσματα και διαφορετικές μέθοδοι υπολογισμού. «Φυσικά όταν προσπαθούμε να υπολογίσουμε πώς θα έχει εξελιχθεί το χρέος μέχρι το 2070, μπορεί να καταλήξουμε σε διαφορετικά συμπεράσματα», πρόσθεσε. Ερωτηθείς αν θα χρειαστεί 4ο μνημόνιο, ο Γερμανός ΥΠΟΙΚ απάντησε: «Όχι, το νόημα του προγράμματος είναι να αποκτήσει εκ νέου η Ελλάδα πρόσβαση στις αγορές, ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί στις χρηματοοικονομικές απαιτήσεις όπως κάθε άλλο κράτος μέλος: δανειζόμενη από τις αγορές». «Αυτός ακριβώς είναι ο λόγος για τον οποίο η Ελλάδα πρέπει να εφαρμόζει τις μεταρρυθμίσεις, ώστε να είναι βρίσκεται σε βιώσιμο δρόμο», κατέληξε. 
ΑΜΠΕ

''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ