LIVE-ΒΟΥΛΗ: ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΥΣΠΙΣΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ - Σε υψηλους τονους η συζητηση


Κυριακή 23 Απριλίου 2017

Φ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ: Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΞΟΝΤΩΝΕΙ ΤΗ ΜΕΣΑΙΑ ΤΑΞΗ

Αποκλειστικά υπεύθυνη για τις νέες περικοπές στις συντάξεις και τη μείωση του αφορολόγητου είναι η κυβέρνησης, σύμφωνα με την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά που την κατηγορεί ότι εξοντώνει τη μεσαία τάξη και καταδικάζει τους πιο αδύναμους στη φτώχεια. «Η Ελλάδα χρειάζεται ένα αναπτυξιακό σοκ. Κι αυτό δεν θα έρθει με κόφτες και περικοπές, αλλά με επιταχυντές που θα προσελκύσουν επενδύσεις και θα φέρουν θέσεις εργασίας», υποστηρίζει.

Σε συνέντευξή της στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, αναφέρει ότι η παραμονή της κυβέρνησης βλάπτει σοβαρά την Ελλάδα και δηλώνει ότι η Δημοκρατική Συμπαράταξη θα ασκήσει ουσιαστική αντιπολίτευση, αποκαλύπτοντας τις επιζήμιες για τον τόπο πολιτικές και ταυτόχρονα προβάλλοντας την εναλλακτική, προοδευτική της πρόταση. Αποδίδει ευθέως στο κυβερνητικό επιτελείο την ευθύνη για το κλίμα σκανδαλολογίας που διαμορφώνεται και τάσσεται υπέρ της διαφάνειας, της έρευνας και του καταλογισμού των ευθυνών, όπου υπάρχουν. 

«Η διαφάνεια και η αλήθεια δεν προσφέρονται για εμπόριο και διαπραγμάτευση. Ούτε η παράταξη μας για εκφοβισμούς και συμψηφισμούς, ας το καταλάβουν», τονίζει. Υπερασπίζεται το έργο των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ, που «δεν μπορεί να αμαυρωθεί από κανέναν», όπως υπογραμμίζει, ενώ ειδικότερα για τον Κώστα Σημίτη και τις επιθέσεις που δέχεται τον τελευταίο καιρό αναφέρει: «Είναι απύθμενο θράσος η κυβέρνηση που έφερε τη χώρα στα πρόθυρα της καταστροφής και του grexit, να προσπαθεί να σπιλώσει τον πρωθυπουργό που οδήγησε τη χώρα στην ΟΝΕ και κατοχύρωσε την ευρωπαϊκή προοπτική της».

Επαναλαμβάνει ότι η Δημοκρατική Συμπαράταξη πορεύεται με αυτόνομο λόγο και ρόλο από τα «δήθεν ευρωπαϊκά μέτωπα με τη Ν.Δ., και από τα δήθεν αντιδεξιά μέτωπα με τον ΣΥΡΙΖΑ», διεκδικώντας την αλλαγή των πολιτικών συσχετισμών για να επιτευχθεί η εθνική συνεννόηση και η υλοποίησης της. Σχετικά με τις διεργασίες στον χώρο της Κεντροαριστεράς απευθύνει εκ νέου κάλεσμα ενότητας και συστράτευσης προς όλες τις δυνάμεις και τα πρόσωπα της προοδευτικής παράταξης, χωρίς όρους και προαπαιτούμενα και με προσωπική φιλοδοξία της να συμβάλλει στην ενότητα και στην ανασύνταξη της.
ΑΜΠΕ

''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ