ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Εκτός ευρωψηφοδελτίου ΣΥΡΙΖΑ ο Δημήτρης Παπανώτας, με απόφαση Κασσελάκη - Σύμφωνα με πληροφορίες, την θέση Παπανώτα καλύπτει, ο Κωνσταντίνος Σιδηρόπουλος, διδάκτωρ Βιολογίας, μέλος του Σωματείου Ατόμων με Νευρομυϊκές παθήσεις, ζωγράφος, ποιητής και στιχουργός. ***** Στ. Κασσελάκης: Το μόνο θαύμα είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει σταθεί στα πόδια του και έχει αναστηθεί. ***** «Η Ε.Ε. συνδέει τις ευρωτουρκικές σχέσεις με το Κυπριακό» - Αντιδράσεις από την Άγκυρα. ***** Π. Μαρινάκης: Δεν υποχωρούμε από τα κυριαρχικά μας δικαιώματα, θέλουμε συνέχιση διαλόγου με Τουρκία. ***** Ακριβεια: Όλα τα προϊόντα που μπήκαν στο «Καλάθι των Νονών» και στο «Καλάθι του Πάσχα».

Τρίτη 4 Απριλίου 2017

ΤΕΤ Α ΤΕΤ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ - ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ

Ευ. Βενιζέλος: Ή εντός του ευρώ ή απόλυτη περιθωριοποίηση
Συνάντηση με τον επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρο Θεοδωράκη θα έχει στις 12:00 ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του για επαφές με τους πολιτικούς αρχηγούς. Στόχος του κ. Μητσοτάκη είναι η δημιουργία μετώπου κατά της κυβέρνησης, με απώτερο σκοπό την άσκηση πιέσεων για διεξαγωγή εκλογών του συντομότερο.

Ο πρόεδρος της Ν.Δ. έχει συναντηθεί ήδη με την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά, ενώ αύριο Τετάρτη, θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων Βασίλη Λεβέντη και την Πέμπτη με τον γ.γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ Δημήτρη ΚουτσούμπαΗ συνάντηση με την κ. Γεννηματά στέφθηκε με επιτυχία, καθώς οι δύο ηγέτες συμφώνησαν στην ανάγκη να απομακρυνθεί το συντομότερο δυνατό η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛΗ σημερινή αποστολή του πάντως έχει μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας, καθώς το ''Ποτάμι'' δεν έχει υιοθετήσει το αίτημα για εκλογές.


«Για τη χώρα μας είναι υπαρξιακό ζήτημα η παραμονή της στην πρώτη ταχύτητα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, δηλαδή η παραμονή της στο ευρώ», τόνισε χθες ο Ευάγγελος Βενιζέλος, μιλώντας στην παρουσίαση του βιβλίου του Δημήτρη Τσιόρδα «Ευρωπατριωτισμός ή Εθνοκεντρισμοί: Οι εσωτερικοί ανταγωνισμοί, οι εξωτερικές απειλές και τα όρια συνεργασίας στην Ε.Ε.». 
Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τόνισε ότι «η Ελλάδα δεν έχει επιλογές» και πρόσθεσε: «Ή θα είναι στην πρώτη ταχύτητα, δηλαδή στο ευρώ, ή θα βρεθεί στην απόλυτη περιθωριοποίηση». Κατά τον κ. Βενιζέλο: «Χρειαζόμαστε μια επαναθεμελίωση της σχέσης ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης και εθνικού κράτους προς αμοιβαίο όφελος, που συνίσταται στην αποτελεσματική διαχείριση των κρίσεων και των νέων προκλήσεων προς αμοιβαίο όφελος».

Εστίασε στην ανάγκη να «ανακοπεί ο ευρωσκεπτικισμός και πολύ περισσότερο, ο αντιευρωπαϊσμός, που είναι όψεις του εθνικολαϊκισμού». «Αν αυτό επιτευχθεί, τότε προστατεύονται και διασώζονται και τα εθνικά πολιτικά συστήματα και το ευρωπαϊκό πολιτικό σύστημα και η ιδέα της ευρωπαϊκής ενοποίησης. Ο αγώνας για την Ευρώπη είναι αγώνας για τη δημοκρατία, είναι αγώνας κατά των νέων μορφών εθνικολαϊκισμού», πρόσθεσε.
ΑΜΠΕ

''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ