ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Τέμπη: Έρευνα της Αντεισαγγελέως Εφετών Λάρισας για το «μπάζωμα» στον τόπο του δυστυχήματος. ***** Στα Δικαστήρια ο Φλώρος μετά τον ξυλοδαρμό - Θα καταθέσουν 3 μάρτυρες πριν την απολογία του. ***** ΣΥΡΙΖΑ: Τολμάει ο κ. Μητσοτάκης να πει ότι δεν θέλει τις ψήφους των ακροδεξιών μορφωμάτων; ***** ΠΑΣΟΚ: Προεκλογική φιέστα της Κυβέρνησης με την κωδική ονομασία ΑΙΓΙΣ. ***** Γιάννης Καλλιάνος: ΕΔΕ για τις συνθήκες νοσηλείας του πατέρα του - Ο Αλέξης Κούγιας αναλαμβάνει την νομική εκπροσώπηση του Γιάννη Καλλιάνου. ***** Ξεκινούν οι δωρεάν εξετάσεις για τον καρκίνο του παχέος εντέρου, επεκτείνεται το πρόγραμμα «Φώφη Γεννηματά», ακολουθεί η ψυχική υγεία. ***** Απίστευτες εικόνες στα Πανεπιστήμια των ΗΠΑ - Εισβολή Αστυνομίας, ξύλο και συλλήψεις φοιτητών. ***** Οι ΗΠΑ κατηγορούν ανοιχτά την Κίνα για εμπλοκή στον πόλεμο της Ουκρανίας.

Δευτέρα 3 Απριλίου 2017

ΒΟΛΕΣ ΣΤΟΝ Γ. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠ. ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Στο στόχαστρο της κυβέρνησης παραμένει ο διοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος, Γιάννης Στουρνάρας, με αφορμή την τοποθέτησή του επί του ασφαλιστικού και συνταξιοδοτικού, κατά τη διάρκεια ομιλίας του στο 1ο Ασφαλιστικό Συνέδριο του Economist, την περασμένη εβδομάδα. Το υπουργείο Εργασίας πήρε σήμερα σειρά, "απαντώντας" στις δηλώσεις Στουρνάρα περί προκλήσεων στην είσπραξη των εσόδων του ΕΦΚΑ και στις εκτιμήσεις του ότι θα υπάρξει υστέρηση σε σχέση με το στόχο για το 2017.

Σύμφωνα με τα στοιχεία εκτέλεσης του προϋπολογισμού του ΕΦΚΑ, για το δίμηνο Ιανουαρίου - Φεβρουαρίου 2017, στα οποία αναφέρεται σε ανακοίνωσή του το υπουργείο, εμφανίζεται δημοσιονομικό πλεόνασμα 41 εκατομμύρια ευρώ, έναντι στόχου διμήνου για έλλειμμα 116 εκατομμυρίων ευρώΌπως επισημαίνει το υπουργείο Εργασίας, συνυπολογίζοντας και τις κατηγορίες των ασφαλισμένων που έλαβαν παρατάσεις για την καταβολή των εισφορών τους, ο προϋπολογισμός των δύο πρώτων μηνών του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης αναμένεται να εμφανίσει πλεόνασμα που θα προσεγγίσει τα 50 εκατομμύρια ευρώ.

Και ενώ ο Γιάννης Στουρνάρας κρούει των κώδωνα, το υπουργείο του απαντά ότι με αυτά τα δεδομένα, η πορεία των εσόδων του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης κατά το πρώτο δίμηνο του έτους κρίνεται απολύτως ικανοποιητική, "σε πλήρη αντίθεση με το κλίμα καταστροφολογίας που καλλιεργήθηκε όλο το προηγούμενο διάστημα". Παράλληλα, και ο υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, εξαπέλυσε πυρά κατά του διοικητή τη ΤτΕ κατηγορώντας τον ότι συμπεριφέρεται περισσότερο ως πολιτικό πρόσωπο παρά ως θεσμικός παράγοντας. Χαρακτήρισε προκλητικές και υπονομευτικές τις δηλώσεις του και σημείωσε ότι «οι πάντες, εντός και εκτός χώρας, έχουν συνωμοτήσει κατά της κυβέρνησης». Όσο αναφορά το ασφαλιστικό για το οποίο ο κεντρικός τραπεζίτης, Γιάννης Στουρνάρας ανέφερε πως είναι γενναιόδωρο, και ο Μάκης Βορίδης τόνισε πως δεν συμφωνεί και διευκρίνισε πως το ερώτημα δεν πρέπει αν είναι το ασφαλιστικό είναι γενναιόδωρο αλλά αν το ασφαλιστικό είναι βιώσιμο. 
Ant1


''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ