ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Τέμπη: Έρευνα της Αντεισαγγελέως Εφετών Λάρισας για το «μπάζωμα» στον τόπο του δυστυχήματος. ***** Στα Δικαστήρια ο Φλώρος μετά τον ξυλοδαρμό - Θα καταθέσουν 3 μάρτυρες πριν την απολογία του. ***** ΣΥΡΙΖΑ: Τολμάει ο κ. Μητσοτάκης να πει ότι δεν θέλει τις ψήφους των ακροδεξιών μορφωμάτων; ***** ΠΑΣΟΚ: Προεκλογική φιέστα της Κυβέρνησης με την κωδική ονομασία ΑΙΓΙΣ. ***** Γιάννης Καλλιάνος: ΕΔΕ για τις συνθήκες νοσηλείας του πατέρα του - Ο Αλέξης Κούγιας αναλαμβάνει την νομική εκπροσώπηση του Γιάννη Καλλιάνου. ***** Ξεκινούν οι δωρεάν εξετάσεις για τον καρκίνο του παχέος εντέρου, επεκτείνεται το πρόγραμμα «Φώφη Γεννηματά», ακολουθεί η ψυχική υγεία. ***** Απίστευτες εικόνες στα Πανεπιστήμια των ΗΠΑ - Εισβολή Αστυνομίας, ξύλο και συλλήψεις φοιτητών.

Τρίτη 4 Απριλίου 2017

ΜΟΣΚΟΒΙΣΙ: ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ, ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΛΙΓΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΚΟΜΗ


Την ανάγκη τερματισμού της αβεβαιότητας υπογράμμισε ο Επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων της Ε.Ε., Πιερ Μοσκοβισί, κατά τη διάρκεια της ειδικής συζήτησης στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για την πορεία του ελληνικού προγράμματος. «Υπάρχει μία ολίσθηση, καθώς έχουμε καθυστερήσει το κλείσιμο της αξιολόγησης» επεσήμανε παράλληλα και απεύθυνε έκκληση για την άμεση ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων. «Θα πρέπει να καταλήξουμε σύντομα» έσπευσε να προσθέσει, σημειώνοντας με νόημα, ότι «όσο προχωρούν οι επαφές, τόσο αυξάνεται η εμπιστοσύνη».

Κατά τον ίδιο: «Η επίτευξη μίας τεχνικής συμφωνίας δεν είναι μόνο εφικτή, αλλά και απαραίτητη ώστε να έχουμε ένα θετικό αποτέλεσμα». Στο ίδιο πλαίσιο, κάλεσε τις εμπλεκόμενες πλευρές να επιδείξουν βούληση και θέληση, καθώς «απαιτείται λίγη ακόμη προσπάθεια για να κλείσει η αξιολόγηση». «Η συμφωνία προϋποθέτει πολιτική βούληση από όλους, καθώς μία συνολική λύση απαιτεί δύσκολες πολιτικές επιλογές» ανέφερε στη συνέχεια. «Έχουμε επίγνωση αυτού, κυρίως από την πλευρά της Ελλάδας» πρόσθεσε με έμφαση.

Αναφερόμενος στο προσεχές Eurogroup της Βαλέτας, την Παρασκευή, εξέφρασε την ελπίδα να «έχουμε μία καλή συζήτηση, ώστε να πραγματοποιηθεί μία εποικοδομητική συνεδρίαση». «Υπάρχουν ακόμη δυσκολίες, αλλά βασιζόμαστε στη θετική στάση των θεσμών» επανέλαβε, σημειώνοντας ότι βρισκόμαστε λίγο πριν το τέλος της αξιολόγησης. «Έχουμε διανύσει  ένα μεγάλο μέρος του δρόμου από το τελευταίο Eurogroup στις 20 Μαρτίου και θα έχουμε την ευκαιρία αυτό να το αναλύσουμε την Παρασκευή, στη συνεδρίαση των υπουργών οικονομικών της Ευρωζώνης» έσπευσε να συμπληρώσει.







''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ