LIVE-ΒΟΥΛΗ: ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΥΣΠΙΣΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ - Σε υψηλους τονους η συζητηση


Κορονοϊός: 4 νέοι θάνατοι και 13 διασωληνωμένοι - Ένα νέο σοβαρό κρούσμα γρίπης. ***** Στ. Κασσελάκης: Ορκίζεται αύριο ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. ***** ΥΠΟΙΚ: 136.000 e-mails σε επαγγελματίες και επιχειρήσεις για τη διασύνδεση ταμειακών-POS. ***** Λευκός Οίκος: «Ανοησίες» ο ισχυρισμός της Ρωσίας για εμπλοκή της Ουκρανίας στην τρομοκρατική επίθεση στο Crocus City Hall.

Τετάρτη 19 Απριλίου 2017

ΤΟΥΡΚΙΑ: ΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΕΡΡΙΨΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΓΙΑ ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ

Το Ανώτατο Εκλογικό Συμβούλιο της Τουρκίας (YSK) απέρριψε σήμερα τις προσφυγές για ακύρωση του δημοψηφίσματος της Κυριακής για παρατυπίες που κατήγγειλαν κόμματα της αντιπολίτευσης για αλλοίωση του εκλογικού αποτελέσματος, σύμφωνα με αξιωματούχο του κυβερνώντος κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP). Δέκα μέλη του YSK ψήφισαν κατά της ακύρωσης των αποτελεσμάτων και ένας ψήφισε υπέρ, σύμφωνα με το ιδιωτικό τηλεοπτικό κανάλι NTV.
«Οι προσφυγές του HDP, του CHP και του κόμματος Vatan αναφορικά με το δημοψήφισμα της 16ης Απριλίου συζητήθηκαν ξεχωριστά και ως αποτέλεσμα των εκτιμήσεων, απορρίφθηκαν με ψήφους 10 κατά έναν 1 υπέρ» ανέφερε το Συμβούλιο σε ανακοίνωση που εξέδωσεΗ αντιπολίτευση ζητούσε την ακύρωση του δημοψηφίσματος με αφορμή την απόφαση του YSK να θεωρήσει έγκυρα ψηφοδέλτια που δεν έφεραν την επίσημη σφραγίδα των εφορευτικών επιτροπών.
Στο μεταξύ,  το μεγαλύτερο αντιπολιτευόμενο κόμμα της Τουρκίας, το Ρεπουμπλικανικό Λαϊκό Κόμμα (CHP), αποφάσισε να μην αποχωρήσει από το κοινοβούλιο εξαιτίας του δημοψηφίσματος της Κυριακής, δήλωσε εκπρόσωπος του κόμματος, σύμφωνα με το CNN TurkΝωρίτερα σήμερα, η εκπρόσωπος του κόμματος Σελίν Σαγέκ Μποκέ είχε δηλώσει πως το CHP εξετάζει το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από το κοινοβούλιο σε ένδειξη διαμαρτυρίας για παρατυπίες στο δημοψήφισμα και είχε ζητήσει να επαναληφθεί η διεξαγωγή του.
ΑΜΠΕ
''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ