ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ: ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ

Μ ε τον ομόλογό του της Γερμανίας  Όλαφ Σολτς και τον Ευρωπαίο επίτροπο Οικονομικών Πιέρ Μοσκοβισί συναντήθηκε ο Υπουργός Οικονομικών Ευ...

Σάββατο, 22 Απριλίου 2017

Κ. ΠΑΠΑΝΑΤΣΙΟΥ: ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΘΟΡΙΣΤΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟΥ

Δεν έχει καθοριστεί ακόμα το ύψος του αφορολόγητου τόνισε η υφυπουργός Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου καθώς όπως είπε αυτό θα εξαρτηθεί από το ΑΕΠ της χώρας, ενώ πρόεβλεψε ότι η οικονομία θα ανακάμψει προς το τέλος του 2017. «Kανένας δεν πίστευε ότι θα πετυχούμε αυτό το πρωτογενές πλεόνασμα 3,9% το 2016, το πετύχαμε με τις θυσίες του ελληνικού λαού» δήλωσε σε συνέντευξή της στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ και πρόσθεσε ότι ένα μέρος του προέρχεται και από τη μείωση των δαπανών. 
Επανέλαβε ότι στόχος είναι να βγει τη χώρα από την επιτροπεία και επέμεινε ότι το 80% των αγροτών θα δουν ότι φέτος δεν θα πληρώσουν φόρο.
Σε ό,τι αφορά την επένδυση στο Ελληνικό ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει καθυστέρηση. «Το γραφείο Ελληνικού στο υπουργείο μας κάνει όλη την προεργασία, μόλις ολοκληρωθούν οι σχετικές μελέτες είμαστε πανέτοιμοι να τις υλοποιήσουμε» διαβεβαίωσε.
Σημειώνεται ότι η υφυπουργός ανέφερε ότι δεν βρήκε έτοιμο ν/σ για το ακατάσχετο στην πρώτη κατοικία από τον προκάτοχό της Τρύφωνα Αλεξιάδη. «Εγώ δεν βρήκα κανένα νόμο από τον κ. Αλεξιάδη, για το ακατάσχετο για την πρώτη κατοικία. Μου παρέδωσε μια πρόταση, σαν έτοιμος νόμος δεν υπήρχε» ανέφερε χαρακτηριστικά. «Η εφορία δεν έχει πάρει καμία πρώτη κατοικία» τόνισε. Διευκρίνισε πως ο ΕΝΦΙΑ θα είναι ίδιος και το 2018, υποσχόμενη μείωση η οποία θα υλοποιηθεί στα αντίμετρα που θα ληφθούν το 2019.
ΑΜΠΕ
''The New Daily Mail'' 
Newsroom

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

ΠΑΙΔΕΙΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ