ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Ώρα μηδέν για τις φορολογικές δηλώσεις 2024 και την υποβολή τους στο taxisnet. ***** ΣΥΡΙΖΑ: Σε Καστελόριζο και Ρόδο ο Στ. Κασσελάκης. ***** 23 Απριλίου 2010: Ο Γιώργος Παπανδρέου βάζει την Ελλάδα στο μνημόνιο με διάγγελμα από το Καστελόριζο. ***** Πόλεμος στην Ουκρανία: Ρωσικό σφυροκόπημα με drones στην Οδησσό - 7 τραυματίες.

Τρίτη 25 Απριλίου 2017

ΒΟΛΕΣ ΣΤ. ΞΕΚΑΛΑΚΗ ΚΑΤΑ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ

Βολές κατά της επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφης Γεννηματά, εξαπέλυσε ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Στέφανος ΞεκαλάκηςΜιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Αθήνα 9.84, με φόντο και τις εντάσεις που αναδύθηκαν στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ το περασμένο Σάββατο, ο κ. Ξεκαλάκης κατηγόρησε την κ. Γεννηματά ότι «καταγγέλλει τους μηχανισμούς, ενώ η ίδια είναι αυτή που πάει να στήσει έναν μηχανισμό». «Το διακύβευμα είναι αν θέλουμε ένα μικρό ελεγχόμενο ΠΑΣΟΚ, ένα κόμμα υποτακτικών πολιτικών στελεχών, ή αν θέλουμε μια μεγάλη πρωταγωνίστρια πολιτική δύναμη» ανέφερε.

Ο κ. Ξεκαλάκης είχε αναφερθεί στην επίμαχη συνεδρίαση και σε χθεσινές δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Flash 96 επισημαίνοντας πως «όλα τα μέλη της Κ.Ε. του ΠΑΣΟΚ πρέπει να εκφράζουν τις θέσεις τους και όχι να φεύγουν σαν κλέφτες». «Θα πρέπει καταρχήν να αποδείξουμε ότι ναι μεν λέμε εθνική συνεννόηση με όλες τις άλλες δυνάμεις, αλλά θα πρέπει να επιτευχθεί και συνεννόηση στον ευρύτερο χώρο της Σοσιαλδημοκρατίας, της Κεντροαριστεράς (…). Άρα λοιπόν, δεν μπορώ να αντιληφθώ για ποιον λόγο δεν μπορούμε να συμπορευθούμε με το Ποτάμι, με τους Οικολόγους-Πράσινους ενδεχομένως που είναι μια διακριτή δύναμη στην Ευρώπη, με διάφορες άλλες κινήσεις και συλλογικότητες του χώρου, και κυρίως με τους αδρανείς προοδευτικούς πολίτες» σημείωσε ο γραμματέας της Κ.Ε. του ΠΑΣΟΚ για να προσθέσει: «Όλα πάνω στο τραπέζι, οι πολιτικές θέσεις, οι διαφοροποιήσεις, αν θέλουμε πραγματικά να κάνουμε μια μεγάλη παράταξη δυνατή και όχι απλά ένα κακέκτυπο της Ένωσης Κέντρου ή της ενωμένης Αριστεράς».


Εν τω μεταξύ, παρέμβαση στην εσωκομματική σύγκρουση που έχει ξεσπάσει στο ΠΑΣΟΚ έκανε ο βουλευτής του κόμματος Βασίλης Κεγκέρογλου, εν μέσω διαρροών της Χαριλάου Τρικούπη ότι στη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας η Φώφη Γεννηματά θα εξαγγείλει τη διεξαγωγή προγραμματικού συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ τον Ιούνιο.
«Η απόφαση για τη δημιουργία νέου φορέα, χωρίς κόμματα, δηλαδή με την προϋπόθεση της αυτοδιάλυσης του ΠΑΣΟΚ και των άλλων κομμάτων ή κινήσεων είναι στη σκέψη πολλών, αλλά δεν έχει ληφθεί» είπε στον ΣΚΑΙ 100,3 ο κ. ΚεγκέρογλουΠρόσθεσε ότι μία τέτοια απόφαση, με την προϋπόθεση ότι θα συμφωνήσουν και τα άλλα κόμματα και οι κινήσεις του χώρου της Κεντροαριστεράς, μπορεί να ληφθεί μόνο σε επίπεδο συνεδρίου.
ΑΜΠΕ  

''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ