Η ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ ΦΛΕΓΕΤΑΙ

Η ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ ΦΛΕΓΕΤΑΙ

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Μπελέρης: Από την παρακρατική «ΜΑΒΗ», δεξιός «σημαιοφόρος» της Ν.Δ. ***** Ο Κασσελάκης ακύρωσε την συνάντηση με το ισραηλινό λόμπυ AIPAC στις ΗΠΑ. ***** Αρχή για το ξέπλυμα χρήματος: Μπλόκαραν 800.000 ευρώ από Εταιρεία στον χώρο του θεάματος. ***** Παρίσι 2024: Η αντίστροφη μέτρηση ξεκινά σήμερα στην Αρχαία Ολυμπία. ***** H Ακροδεξιά «σαρώνει», οι Ευρωεκλογές τρομάζουν και ο Πούτιν χαμογελά. ***** Πλήρης στήριξη της Κίνας - Το Ιράν προειδοποίησε τις ΗΠΑ σε περίπτωση ανταπάντησης του Ισραήλ. ***** Παραμένουν στη Μέση Ανατολή τα αμερικανικά μαχητικά που συνέδραμαν το Ισραήλ.

Τρίτη 25 Απριλίου 2017

ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ Ο ΚΥΡ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Συνάντηση με τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή είχε σήμερα το πρωί ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης στο πολιτικό του γραφείο στην Παναγή Κυριακού.
Οι κ.κ. Μητσοτάκης και Καραμανλής συζήτησαν θέματα τρέχουσας πολιτικής επικαιρότητας, καθώς για τις εξελίξεις στα Βαλκάνια, στα ελληνοτουρκικά και στο Κυπριακό, ενώ αναφέρθηκαν και στα αποτελέσματα των γαλλικών εκλογών.
Σύμφωνα με πηγές της Ν.Δ. η συνάντηση εντάσσεται στο πλαίσιο των τακτικών επαφών και συναντήσεων που έχουν οι δύο άνδρες και «έγινε σε εξαιρετικό κλίμα».
ΑΜΠΕ
''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ