ΣΤΟΝ ΠΑΛΜΟ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ!

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΣΕΝΤΕΝΟ: ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Μοσκοβισί: Δεν τίθεται θέμα παράτασης του προγράμματος Ο επικεφαλής του Eurogroup, Μάριο Σεντένο , έβαλε « πάγο » στα σενάρια παράταση...

Δευτέρα, 10 Απριλίου 2017

ΑΛ. ΤΣΙΠΡΑΣ: ΤΑ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑΤΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΛΛΩΝ


Τα ελλείμματα του ευρωπαϊκού Νότου είναι τα υπερβολικά πλεονάσματα, έξω από τους κανόνες, κάποιων άλλων χωρών, ανέφερε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κατά την κοινή συνέντευξη Τύπου μετά το πέρας της Συνόδου των χωρών του Νότου, ζητώντας «να τηρούν όλοι τους κανόνες». «Τα πλεονάσματα κάποιων είναι τα ελλείμματα κάποιων άλλων», σημείωσε, τονίζοντας ότι θα πρέπει η αντίφαση αυτή να επιλυθεί, ειδικά σε ένα κλειστό κλαμπ όπως είναι η Ευρωζώνη.

Ο Πρωθυπουργός επανέλαβε ότι ήρθε η ώρα να υπάρξει λύση και για το ζήτημα του χρέους, ενώ στάθηκε στις επιδόσεις στην ελληνική οικονομία, τις οποίες χαρακτήρισε εξαιρετικές. Αναφερόμενος στο προσφυγικό, είπε ότι είναι αναγκαία μία ανθρώπινη πολιτική, ενώ κάλεσε την Ε.Ε. να αναλάβει διπλωματικές πρωτοβουλίες για την ειρήνευση στη Συρία.

Εντυπωσιακά χαρακτήρισε από την πλευρά του, τα επιτεύγματα της Ελλάδας ο πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ, συμπληρώνοντας ότι πρέπει τώρα να υπάρξει μια κατάληξη, σε ό,τι αφορά τις διαβουλεύσεις για τη δεύτερη αξιολόγηση. Κατά την κοινή συνέντευξη μετά από το πέρας της Συνόδου των χωρών του Νότου στη Μαδρίτη, ο κ. Ολάντ χαρακτήρισε προτεραιότητα την πολιτική επενδύσεων για την Ελλάδα.

Ο κ. Ολάντ σημείωσε ότι οι χώρες του Νότου μπόρεσαν να ανακάμψουν παρά τις δυσκολίες, ενώ τόνισε ότι οι ηγέτες των χωρών τους αναφέρθηκαν στο Brexit αλλά και σε ζητήματα ασφάλειας και τρομοκρατίας. Μιλώντας για την Ευρώπη των 27, μετά το Brexit, στάθηκε στην ανάγκη «να εμβαθύνουμε στη νομισματική ένωση, στην οικονομική σύγκλιση και να χτίσουμε πολιτικές επενδύσεων. Αυτή είναι η προτεραιότητα που πρέπει να έχει η Ευρώπη των 27 και η φωνή της να ακουστεί στον κόσμο». Όπως είπε, πρέπει να υπάρξει απάντηση στη χρήση χημικών στη Συρία. «Ήρθε απάντηση από τις ΗΠΑ την οποία κατανοήσαμε», πρόσθεσε.
ΑΜΠΕ

''The New Daily Mail'' 
Newsroom

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΠΑΙΔΕΙΑ