LIVE-ΒΟΥΛΗ: ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΥΣΠΙΣΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ - Σε υψηλους τονους η συζητηση


Σάββατο 18 Μαρτίου 2017

Φ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ: ΑΛΥΣΟΔΕΝΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΟ ΔΙΛΗΜΜΑ «GREXIT 'Η ΔΙΑΡΚΗΣ ΛΙΤΟΤΗΤΑ»

Για τυχοδιωκτικούς χειρισμούς και ανικανότητα εκ μέρους της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ με αποτέλεσμα να παρατείνεται η ανασφάλεια και η αβεβαιότητα στην χώρα  έκανε λόγο η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, συμπληρώνοντας ότι «αλυσοδένουν τη χώρα στο δίλημμα ''grexit ή διαρκής λιτότητα''».

Μιλώντας ενώπιον περιφερειαρχών, δημάρχων και στελεχών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης από όλη την Ελλάδα, στο πλαίσιο ημερίδας  του ΙΣΤΑΜΕ με θέμα «Ανατροπή στο κράτος με αποκέντρωση και αυτοδιοίκηση», η κ. Γεννηματά διαμήνυσε στην κυβέρνηση ότι σε ότι αφορά τη νομοθέτηση σκληρών μέτρων δεν θα πρέπει να περιμένει να περιμένει καμιά συναίνεση ή συνενοχή από τη Δημοκρατική Συμπαράταξη«Τη χώρα μας την βοηθήσαμε σημαντικά και το 2015 και πρόσφατα με τις συνεχείς παρεμβάσεις μας προς τους Ευρωπαίους Σοσιαλιστές για την απόκρουση των απαιτήσεων των ακραίων συντηρητικών κύκλων και του ΔΝΤ. Όμως οι ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ δεν μπόρεσαν, δεν ήθελαν, δεν ήξεραν να αξιοποιήσουν αυτές τις δυνατότητες».

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τόνισε επίσης: «Ο κ. Τσίπρας μετά την αποτυχία της δήθεν μάχης κατά της διαπλοκής που δεν ήταν παρά η δική του έφοδος για το στήσιμο της δικής του διαπλοκής, προσπαθεί να "πετάξει το μπαλάκι στην εξέδρα", στην απεγνωσμένη προσπάθειά του να αλλάξει την πολιτική ατζέντα». «Έτσι πότε ευτελίζει την διαδικασία της Συνταγματικής Αναθεώρησης, πότε ζητά δάνεια με δυσβάσταχτα επιτόκια από την Παγκόσμια Τράπεζα για να χρηματοδοτήσει ρουσφέτια και συχνά-πυκνά πλέον συγκροτεί Εξεταστικές Επιτροπές. Με δύο εξαιρέσεις όμως για τις οποίες αμύνεται μέχρι κεραίας. Η πρώτη αφορά τις δικές του ευθύνες για την βύθιση της οικονομίας με κόστος 86 δισεκ., το 3ο Μνημόνιο, τα capital controls και την απώλεια 20 δις. από τις μετοχές του Δημοσίου στις Τράπεζες. Η δεύτερη αφορά τις ευθύνες της Δεξιάς για την καταστροφική για την οικονομία περίοδο 2004-2009. Εμείς θα συμφωνήσουμε με όλες τις Εξεταστικές για λόγους αρχής. Διαφάνεια για τους πάντες και παντού», πρόσθεσε για να συμπληρώσει καθιστώντας σαφές ότι δεν «έχουμε τίποτε να κρύψουμε και τίποτε να φοβηθούμε», κατέληξε η κ. Γεννηματά.
ΑΜΠΕ

''The New Daily 
Mail'' Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ