Ευρωκοινοβούλιο: Επιστολή Κούλογλου στην Μέτσολα για τα Τέμπη και τις υποκλοπές. ***** Σαρλ Μισέλ: Αν θέλουμε ειρήνη, πρέπει να ετοιμαστούμε για πόλεμο - Άλλα 5 δισ. ευρώ από την Ε.Ε. για τη στρατιωτική στήριξη της Ουκρανίας. ***** Ερντογάν: «Αν είχαμε πιέσει, η Κύπρος να ήταν εντελώς δική μας». ***** Γάζα: Σκοτώθηκε υψηλόβαθμο στέλεχος της Χαμάς κατά την διάρκεια ισραηλινής επιχείρησης. ***** Τραμπ: Δεν εξασφάλισε εγγύηση ύψους 454 εκατ. δολαρίων για έφεση στην υπόθεση απάτης.

Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017

Ο ΣΕΛΙΝΓΚ ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΝΤΑΪΣΕΛΜΠΛΟΥΜ ΣΤΟ EUROGROUP

Ο Αυστριακός υπουργός Οικονομικών Χανς Γεργκ Σέλινγκ φαίνεται πως είναι το φαβορί για τη θέση του Γερούν Ντάισλεμπλουμ στο Eurogroup, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Kurier».
Σύμφωνα με την αυστριακή εφημερίδα, ο Σέλινγκ θεωρείται ένας από τους πιο κατάλληλους για τη θέση του Ντάισελμπλουμ το κόμμα του οποίου υπέστη πανωλεθρία στις εκλογές της Ολλανδία, ενώ ο ίδιος έγινε στόχος πυρών μετά τα σχόλιά του για τις χώρες του Νότου.
«Οι ημέρες του Γερούν Ντάισελμπλουμ είναι μετρημένες», γράφει η «Kurier» πλέκοντας το εγκώμιο του Σέλινγκ. «Διαθέτει πολύ καλά χαρτιά. Ο Χανς Γεργκ Σέλινγκ έχει δείξει τις περγαμηνές του στις Βρυξέλλες», γράφει συγκεκριμένα.
Όσον αφορά στον Ισπανό ΥΠΟΙΚ Λούις ντε Γκίντος που θεωρείτο έως τώρα ο πιθανότερος αντικαταστάτης του Ντάισελμπλουμ, η αυστριακή εφημερίδα εξηγεί ότι εκμυστηρεύτηκε στους Ευρωπαίους εταίρους του ότι δεν ενδιαφέρεται για τη θέση στο Eurogroup, ενώ σημειώνει ότι πριν το Ecofin δήλωσε πως δεν θα διεκδικήσει το αξίωμα.
Άλλοι υποψήφιοι για τη θέση είναι ο ΥΠΟΙΚ της Σλοβακίας Πίτερ Κάζιμιρ, ο ΥΠΟΙΚ της Μάλτας Έντουαρντ Σικλούνα και ο ΥΠΟΙΚ της Πορτογαλίας Μάριο Σεντένο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σέλινγκ τάσσεται υπέρ της συνέχισης των προγραμμάτων προς την Ελλάδα, και κατά του Grexit για το οποίο δήλωσε ότι δεν φέρνει κανένα πλεονέκτημα.
ΑΜΠΕ
''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ