ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Παραμένει η αφρικανική σκόνη για λίγες ώρες ακόμα στην Ελλάδα - «Εξαφανίστηκε» η Ακρόπολη: Πέπλο σκόνης στην Αθήνα το πρωί. ***** «Κόκκινη γραμμή» από Κασσελάκη: «Ποτέ συνεργασία με τη Ν.Δ.» ***** Μετακλητοί και συνταξιούχοι κατακλύζουν προεκλογικά το Δημόσιο. ***** Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκε αστυνομικός για διακίνηση μεταναστών μέσω του αεροδρομίου «Μακεδονία». ***** Ακριβότερο από ποτέ το πασχαλινό τραπέζι φέτος - «Γονατίζουν» τα νοικοκυριά. ***** «Πέρασε» από το Κογκρέσο η βοήθεια «μαμούθ» στην Ουκρανία: Οι ΗΠΑ στέλνουν άμεσα στον Ζελένσκι νέα όπλα. ***** Χεζμπολάχ: «Δεκάδες ρουκέτες» εναντίον του Ισραήλ τη νύχτα. ***** Αεροπορική τραγωδία στην Αλάσκα - Συνετρίβη αεροσκάφος με δύο επιβαίνοντες.

Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017

ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ: «ΑΘΛΙΟ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑ ΜΕ ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ» Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΤΙΚΗ

«Άθλιο πυροτέχνημα, που εξυπηρετεί μικροπολιτικές σκοπιμότητες», χαρακτηρίζει, με δήλωσή του ο πρώην υπουργός Άμυνας, Γιάννος Παπαντωνίου, την πρωτοβουλία της κυβερνητικής πλειοψηφίας για σύσταση ειδικής κοινοβουλευτικής επιτροπής για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για δικογραφίες που αφορούν εξοπλιστικά προγράμματα.
«Επί 14 χρόνια όλες οι συμβάσεις του Υπουργείου  Άμυνας έχουν υποστεί εξονυχιστικό έλεγχο από διοικητικές και δικαστικές αρχές, χωρίς να έχει βρεθεί καμία απολύτως ένδειξη, ή υποψία ένδειξης, παράνομων ή παράτυπων ενεργειών ή παραλείψεών μου. Εξάλλου, όλες οι συμβάσεις υλοποιήθηκαν, χωρίς τροποποίηση, από τις επόμενες κυβερνήσεις», υπογραμμίζει ο κ. Παπαντωνίου, ο οποίος κάνει λόγο για τρεις «μικροπολιτικές σκοπιμότητες».
  • «Πρώτον, την επικοινωνιακή κάλυψη του αδιέξοδου της πολιτικής της κυβέρνησης, όπως προκύπτει από την εξέλιξη της οικονομίας και τη συσσώρευση προβλημάτων με αιχμή την τρέχουσα διαπραγμάτευση με τους δανειστές. 
  • Δεύτερον, τη στοχοποίηση του ΠΑΣΟΚ και της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, που βρίσκονται σε τροχιά ανάκαμψης και, 
  • Τρίτον, τη δική μου στοχοποίηση, καθώς και όλων όσοι υπηρετήσαμε τη χώρα προωθώντας αποτελεσματικά το εθνικό συμφέρον από θέσεις ευθύνης».
«Κάποιοι θέλουν να ξεχαστούν οι δικές τους αποτυχίες. Την αλήθεια φοβούνται όσοι τη διαστρεβλώνουν και όχι όσοι εκτελούν το καθήκον τους», καταλήγει ο κ. Παπαντωνίου.
ΑΜΠΕ
''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ