ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Παραμένει η αφρικανική σκόνη για λίγες ώρες ακόμα στην Ελλάδα - «Εξαφανίστηκε» η Ακρόπολη: Πέπλο σκόνης στην Αθήνα το πρωί. ***** «Κόκκινη γραμμή» από Κασσελάκη: «Ποτέ συνεργασία με τη Ν.Δ.» ***** Μετακλητοί και συνταξιούχοι κατακλύζουν προεκλογικά το Δημόσιο. ***** Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκε αστυνομικός για διακίνηση μεταναστών μέσω του αεροδρομίου «Μακεδονία». ***** Ακριβότερο από ποτέ το πασχαλινό τραπέζι φέτος - «Γονατίζουν» τα νοικοκυριά. ***** «Πέρασε» από το Κογκρέσο η βοήθεια «μαμούθ» στην Ουκρανία: Οι ΗΠΑ στέλνουν άμεσα στον Ζελένσκι νέα όπλα. ***** Χεζμπολάχ: «Δεκάδες ρουκέτες» εναντίον του Ισραήλ τη νύχτα. ***** Αεροπορική τραγωδία στην Αλάσκα - Συνετρίβη αεροσκάφος με δύο επιβαίνοντες.

Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017

ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ ΑΧΤΣΙΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΧΟΥΛΙΑΡΑΚΗΣ


Παραμένουν στις Βρυξέλλες ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, η υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου και ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Γιώργος Χουλιαράκης που θα αποτελέσουν την διαπραγματευτική ομάδα στο πλαίσιο των συζητήσεων για την αγορά εργασία και το φορολογικό.

Όπως εξήγησε σε δηλώσεις του ο κ. Τσακαλώτος μετά την εισήγηση των θεσμών, της κυβέρνησης και του επικεφαλής του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ αποφασίστηκε εντατικοποίηση των διαπραγματεύσεων για τα ανοιχτά ζητήματα. «Η ιδέα είναι ότι πρέπει να αλλάξεις τη σειρά, να αφήσεις τα τεχνικά ζητήματα. Θα μείνουμε εδώ να κλείσουμε τα βασικά θέματα» είπε ο κ. Τσακαλώτος.

Σημειώνεται ότι χωρίς ουσιαστική πρόοδο, αλλά με δέσμευση για «εντατικές συνομιλίες στις Βρυξέλλες τις επόμενες ημέρες, με στόχο την απεμπλοκή των διαδικασιών» και την επίτευξη μιας τεχνικής συμφωνίας για την ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης, ολοκληρώθηκε το σημερινό Eurogroup. «Συμφωνήσαμε ότι οι συζητήσεις θα συνεχιστούν και θα εντατικοποιηθούν εδώ στις Βρυξέλλες» δήλωσε ο επικεφαλής των υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης, Γερούν Ντάισελμπλουμ, μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης του Eurogroup, σημειώνοντας ότι υπάρχει πρόοδος για την ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης. Ο ίδιος είπε, ωστόσο, πως, παρά το γεγονός ότι ο στόχος είναι να ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις το ταχύτερο δυνατό, δεν υπάρχει εγγύηση ότι αυτό θα συμβεί μέχρι το Eurogroup της 7ης Απριλίου.

«Έχει γίνει πολύ δουλειά και πολύ πρόοδος στην Ελλάδα. Παραμένουν ωστόσο κάποια ζητήματα. Στόχος είναι να υπάρξει μια τεχνική συμφωνία και έπειτα μια πλήρης πολιτική απόφαση στο Eurogroup», είπε ο  Ντάισελμπλουμ, ο οποίος, προλαβαίνοντας τις ερωτήσεις για το χρονοδιάγραμμα της συμφωνίας, είπε ότι το επόμενο Eurogroup είναι στις 7 Απριλίου, «αλλά δεν μπορώ να δώσω καμία υπόσχεση», όπως συμπλήρωσε. Κατέληξε, όμως, λέγοντας πως υπάρχει δυνατή θέληση από όλες τις πλευρές για να ολοκληρωθεί η τεχνική διαπραγμάτευση.



''The New Daily Mail''
 Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ