ΣΤΟΝ ΠΑΛΜΟ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ!

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΣΕΝΤΕΝΟ: ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Μοσκοβισί: Δεν τίθεται θέμα παράτασης του προγράμματος Ο επικεφαλής του Eurogroup, Μάριο Σεντένο , έβαλε « πάγο » στα σενάρια παράταση...

Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2017

ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΜΣΕΝ ΚΑΙ ΚΕΡΕ Η ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ

Αναβαθμίζεται σήμερα η ομάδα των θεσμών στη διαπραγμάτευση με την κυβέρνηση για την ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης, που συνεχίζεται στις Βρυξέλλες. Σύμφωνα με πληροφορίες στην ομάδα των θεσμών προστέθηκαν σήμερα ο Πολ Τόμσεν του ΔΝΤ και το εκτελεστικό μέλος της ΕΚΤ Μπενουά ΚερέΟ προγραμματισμός είναι να συνεχιστεί μέχρι το βράδυ η διαπραγμάτευση, ενώ και από τις δύο πλευρές αποφεύγουν επιμελώς οποιαδήποτε διαρροή.
Κοινοτική πηγή στη βελγική πρωτεύουσα θεωρούσε θετικό το γεγονός ότι αναβαθμίστηκε η ομάδα, γιατί αν μη τι άλλο υποδηλώνει κάποια κινητικότητα στις διαπραγματεύσεις, χωρίς όμως να είναι δυνατή αυτή τη στιγμή οποιαδήποτε προεξόφληση της τελικής έκβασης.
Η ίδια πηγή υπογράμμιζε ότι το θετικό σενάριο της τριήμερης διαπραγμάτευσης θα ήταν μια ανακοίνωση για την επιστροφή των επικεφαλής των θεσμών στην Αθήνα προκειμένου να ολοκληρωθεί η αξιολόγηση, αλλά για να γίνει αυτό θα πρέπει να σημειωθεί πολύ σημαντική πρόοδος στα μεγάλα ζητήματα που συζητούνται στις Βρυξέλλες, δηλαδή στα δημοσιονομικά μέτρα και αντίμετρα και την αγορά εργασίας.
''Ναυτεμπορική''
''The New Daily Mail'' 
Newsroom

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΠΑΙΔΕΙΑ