ΣΤΟΝ ΠΑΛΜΟ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ!

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

νοικοκυρια: Κοβουν βασικα ειδη διατροφης και καυσιμα

νοικοκυρια: Κοβουν βασικα ειδη διατροφης και καυσιμα
Συνεχίζουν να κόβουν από παντού τα νοικοκυριά, όπως τρόφιμα, καύσιμα και ηλεκτρονικά είδη, προκειμένου να αντεπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους απέναντι στο κράτος.
Σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας το πρώτο εξάμηνο του έτους οι Έλληνες αγόρασαν 56.000.000 λίτρα λιγότερα βενζίνης καθώς ο όγκος πωλήσεων στις βενζίνες μειώθηκε κατά 4% σε ετήσια βάση.
Την ίδια ώρα τα στοιχεία για τις πωλήσεις σε Σούπερμαρκετ δείχνουν απώλεια της τάξης του 1% καθώς στα γαλακτοκομικά υπήρξε μείωση πωλήσεων κατά 3,5%, στα καθαριστικά η πτώση κινείται στο 4,9% και σε είδη προσωπικής υγιεινής στο 4,6%.
Παρόμοια κατηφορική πορεία έχουν πάρει και οι πωλήσεις στα ηλεκτρονικά είδη καθώς τα στοιχεία που ανακοίνωσε η εταιρεία Gfk δείχνουν πτώση 11,2% σε προϊόντα πληροφορικής, 5,3% στα προϊόντα τηλεπικοινωνιών και 5,8% στα ηλεκτρονικά είδη.
Απειλητικό μήνυμα κατά Γαβρόγλου για την κατάργηση της προσευχής - Καταδικάζει η Ν.Δ.

Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2017

ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΜΣΕΝ ΚΑΙ ΚΕΡΕ Η ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ

Αναβαθμίζεται σήμερα η ομάδα των θεσμών στη διαπραγμάτευση με την κυβέρνηση για την ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης, που συνεχίζεται στις Βρυξέλλες. Σύμφωνα με πληροφορίες στην ομάδα των θεσμών προστέθηκαν σήμερα ο Πολ Τόμσεν του ΔΝΤ και το εκτελεστικό μέλος της ΕΚΤ Μπενουά ΚερέΟ προγραμματισμός είναι να συνεχιστεί μέχρι το βράδυ η διαπραγμάτευση, ενώ και από τις δύο πλευρές αποφεύγουν επιμελώς οποιαδήποτε διαρροή.
Κοινοτική πηγή στη βελγική πρωτεύουσα θεωρούσε θετικό το γεγονός ότι αναβαθμίστηκε η ομάδα, γιατί αν μη τι άλλο υποδηλώνει κάποια κινητικότητα στις διαπραγματεύσεις, χωρίς όμως να είναι δυνατή αυτή τη στιγμή οποιαδήποτε προεξόφληση της τελικής έκβασης.
Η ίδια πηγή υπογράμμιζε ότι το θετικό σενάριο της τριήμερης διαπραγμάτευσης θα ήταν μια ανακοίνωση για την επιστροφή των επικεφαλής των θεσμών στην Αθήνα προκειμένου να ολοκληρωθεί η αξιολόγηση, αλλά για να γίνει αυτό θα πρέπει να σημειωθεί πολύ σημαντική πρόοδος στα μεγάλα ζητήματα που συζητούνται στις Βρυξέλλες, δηλαδή στα δημοσιονομικά μέτρα και αντίμετρα και την αγορά εργασίας.
''Ναυτεμπορική''
''The New Daily Mail'' 
Newsroom

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ/WEB TV

ΒΟΥΛΗ: ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Δεν υπάρχουν ειδήσεις από το κανάλι της Βουλής

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Δεν υπάρχουν συνεντεύξεις.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Η σελίδα του Σάββα Ρομπόλη

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΠΑΙΔΕΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ