ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Στη ΓΑΔΑ παραμένει ο Φλώρος μέχρι την απολογία του, μετά από το ξύλο στη Βουλή. ***** Στ. Κασσελάκης: Στις Ευρωεκλογές διεκδικούμε την πρωτιά. ***** Αλ. Χαρίτσης: Σήμερα απαντάμε στην απαξίωση και τον ευτελισμό της πολιτικής - 42 οι υποψήφιοι της Νέας Αριστεράς. ***** Γ. Καλλιάνος: Ευθύνες στους γιατρούς του «Αττικόν» για τον πατέρα του - «Αγαπητέ φίλε μου Άδωνι, δεν τα βάζω μαζί σου». ***** Λευκός Οίκος: Ζητά απαντήσεις από το Ισραήλ για τους ομαδικούς τάφους στη Γάζα. ***** ΗΠΑ: Έστειλαν πυραύλους ATACMS στην Ουκρανία.

Πέμπτη 23 Μαρτίου 2017

ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑ

Αύξηση του ELA κατά 400 εκατ. ευρώ
Στην αύξηση του ανώτατου ορίου του μηχανισμού Έκτακτης Ενίσχυσης σε Ρευστότητα (ELA) προς τις ελληνικές τράπεζες προχώρησε το διοικητικό συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας. Συγκεκριμένα, κατόπιν αιτήματος της Τράπεζας της Ελλάδος, η ΕΚΤ αύξηση το ανώτατο όριο του ELA κατά 400 εκατ. ευρώ, στα 46,6 δισ. ευρώ. Την προηγούμενη εβδομάδα ο ELA αυξήθηκε κατά 300 εκατ. ευρώ κάτι που σημαίνει ότι οι ελληνικές τράπεζες μπαίνουν ξανά σε τούνελ εξαιτίας της έλλειψης ρευστότητας.
Η φυγή των καταθέσεων και η αύξηση των κόκκινων δανείων έχουν στραγγίξει τα ταμεία και προκαλούν ασφυκτική πίεση για νέο δανεισμό από τον έκτακτο μηχανισμό.
Αξίζει να σημειωθεί ότι κορυφαίοι τραπεζίτες, αλλά και ο διοικητής της ΤτΕ, Γ. Στουρνάρας, έχουν προειδοποιήσει ότι η καθυστέρηση στη διαπραγμάτευση θα προκαλέσει μεγάλη ζημιά στις τράπεζες. Αλλά και οι εκπρόσωποι μεγάλων ξένων funds, σε εκδήλωση που γίνεται στο Λονδίνο, ρωτούσαν συνεχώς για την «υγεία» των ελληνικών τραπεζών ανησυχώντας για το αν θα μπορέσουν να αντέξουν μια παρατεταμένη αβεβαιότητα.
ΑΜΠΕ
''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ