LIVE-ΒΟΥΛΗ: ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΥΣΠΙΣΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ - Σε υψηλους τονους η συζητηση


Κορονοϊός: 4 νέοι θάνατοι και 13 διασωληνωμένοι - Ένα νέο σοβαρό κρούσμα γρίπης. ***** Στ. Κασσελάκης: Ορκίζεται αύριο ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. ***** ΥΠΟΙΚ: 136.000 e-mails σε επαγγελματίες και επιχειρήσεις για τη διασύνδεση ταμειακών-POS. ***** Λευκός Οίκος: «Ανοησίες» ο ισχυρισμός της Ρωσίας για εμπλοκή της Ουκρανίας στην τρομοκρατική επίθεση στο Crocus City Hall.

Πέμπτη 23 Μαρτίου 2017

ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟ ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ

Σε συλλήψεις για την επίθεση στο κοινοβούλιο του Ηνωμένου Βασιλείου προχώρησε η βρετανική αστυνομία μετά από έφοδο σε σπίτι στο Μπέρμιγχαμ, όπως μετέδωσε το Sky News, επικαλούμενο ανώνυμες πηγές. Η έφοδος έγινε στη διάρκεια της νύχτας και σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο πολλά άτομα συνελήφθησαν. Η αστυνομία αρνήθηκε να επιβεβαιώσει πως η επιχείρηση είχε σχέση με την επίθεση.

Το Μπέρμιγχαμ είναι ένα προπύργιο των Βρετανών ισλαμιστών και ένας από τους δράστες των επιθέσεων στις Βρυξέλλες και το Παρίσι, ο Μοχάμεντ Αμπρίνι, είχε διαμείνει εκεί. Το σενάριο της «ισλαμιστικής τρομοκρατίας» είναι αυτό που οι βρετανικές αρχές προκρίνουν ως πιθανότερο για την επίθεση στο Λονδίνο, η οποία στοίχισε τη ζωή σε τέσσερις ανθρώπους, πέραν του δράστη. Επίσης, 40 άτομα τραυματίστηκαν μπροστά από το κοινοβούλιο, ακριβώς έναν χρόνο μετά τις φονικές επιθέσεις των Βρυξελλών.


Λεπέν: Έλεγχος των συνόρων μετά την επίθεση στο Λονδίνο
«Η χθεσινή επίθεση έξω από το βρετανικό κοινοβούλιο υπογραμμίζει τη σημασία της προστασίας των εθνικών συνόρων και της ενίσχυσης των μέτρων ασφαλείας», δήλωσε η ακροδεξιά υποψήφια στις γαλλικές προεδρικές εκλογές Μαρίν Λεπέν.


Η επικεφαλής του Εθνικού Μετώπου είπε στο τηλεοπτικό δίκτυο BFM TV και τον ραδιοσταθμό RMC ότι οι χώρες πρέπει να συνεργαστούν για να μοιράζονται τις πληροφορίες που συλλέγουν οι μυστικές υπηρεσίες τους.
Ακόμη, τάχθηκε υπέρ του κλεισίματος τεμενών που σχετίζονται με τον εξτρεμισμό και της ανάκλησης της γαλλικής υπηκοότητας όσων διαθέτουν άνω του ενός διαβατηρίου και έχουν κριθεί ένοχοι για διάπραξη επιθέσεων. 
«Το πρόβλημα που έχουμε σήμερα είναι αυτή η μορφή της τρομοκρατίας χαμηλού κόστους», συνέχισε η Λεπέν, προσθέτοντας: «Πρέπει να ελέγχουμε τα σύνορά μας».
ΑΜΠΕ

''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ