LIVE-ΒΟΥΛΗ: ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΥΣΠΙΣΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ - Σε υψηλους τονους η συζητηση


Κορονοϊός: 4 νέοι θάνατοι και 13 διασωληνωμένοι - Ένα νέο σοβαρό κρούσμα γρίπης. ***** Στ. Κασσελάκης: Ορκίζεται αύριο ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. ***** ΥΠΟΙΚ: 136.000 e-mails σε επαγγελματίες και επιχειρήσεις για τη διασύνδεση ταμειακών-POS. ***** Λευκός Οίκος: «Ανοησίες» ο ισχυρισμός της Ρωσίας για εμπλοκή της Ουκρανίας στην τρομοκρατική επίθεση στο Crocus City Hall.

Κυριακή 5 Μαρτίου 2017

ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΤΑΦΑΝΙΔΗ ΣΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ!


Η Κατερίνα Στεφανίδη μετά το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο το 2016, κατέκτησε το χρυσό και στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βελιγραδίου! Η 27χρονη Ελληνίδα... πέταξε στα 4.85μ. στο επί κοντώ γυναικών και κέρδισε την Γερμανίδα Λίζα Ρίζιχ που έμεινε στα 4.75μ. Η χρυσή Ολυμπιονίκης του Ρίο πέρασε με την δεύτερη τα 4.55 μέτρα και με την πρώτη τα 4.65 μέτρα.

Το χαμένο της άλμα στο πρώτο ύψος την «ανάγκασε» να αφήσει τα 4.70 και 4.75 που πέρασε με την πρώτη η αντίπαλός της. Η Στεφανίδη πέρασε με την πρώτη τα 4.80 μέτρα, που έριξε η αντιπαλός της και τα 4.85 μέτρα, όπου η Ρίζιχ είχε δύο ακόμη άκυρα. Στο τέλος η Στεφανίδη στα 4,91μ. είχε τρεις άκυρες προσπάθειες. Πάντως, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, μετά το ασημένιο μετάλλιο πριν από δύο χρόνια στην Πράγα, έφθασε στην κορυφή του ίδιου θεσμού.

Την Κατερίνα Στεφανίδη συνεχάρη για το «χρυσό» που κατέκτησε ο πρωθυπουργός Αλέξης ΤσίπραςΜέσω του λογαριασμού του στο twitter, επισημαίνει ότι: «Οι αθλητές μας συνεχίζουν να διακρίνονται στις διεθνείς διοργανώσεις. Συγχαρητήρια Κ. Στεφανίδη για το χρυσό στο Πανευρωπαϊκό του Βελιγραδίου».

Συγχαρητήρια έστειλε ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδη στην Κατερίνα Στεφανίδη και στη Βούλα Παπαχρήστου για το χρυσό και χάλκινο μετάλλιο αντίστοιχα που κέρδισαν στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου του Βελιγραδίου. «Θερμά συγχαρητήρια στο χρυσό κορίτσι του ελληνικού στίβου, την Κατερίνα Στεφανίδη αλλά και στη χάλκινη Βούλα Παπαχρήστου. Η Ελλάδα μεγαλουργεί στο Βελιγράδι δίνοντας ηχηρό μήνυμα ότι μάχεται σε κάθε επίπεδο και μένει ζωντανή. Ευχαριστούμε όλους τους Έλληνες αθλητές για όσα μας προσφέρουν. Μπράβο και στον ΣΕΓΑΣ για τη συνέπεια με την οποία εργάζονται όλα τα μέλη του για να έχουμε αυτά τα αποτελέσματα».

Μητσοτάκης: «Μας κάνεις υπερήφανους Κατερίνα Στεφανίδη»

Με ένα tweet ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε τα συγχαρητήριά του στην Κατερίνα Στεφανίδη για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου στο Βελιγράδι. Ο πρόεδρος της Ν.Δ. ανέβασε μία φωτογραφία της Ελληνίδας αθλήτριας με την ελληνική σημαία και έγραψε την εξής λεζάντα: «Συνέχισε να κατακτάς τους αιθέρες. Μας δείχνεις το δρόμο της επιτυχίας. Μας κάνεις υπερήφανους #Κατερίνα Στεφανίδη».

Παυλόπουλος: Επιβεβαίωση του κορυφαίου αθλητικού επιπέδου σας η νέα διάκριση

«Η νέα χρυσή διάκρισή σας αποτελεί εμβληματική, κυριολεκτικώς, επιβεβαίωση του κορυφαίου αθλητικού επιπέδου σας. Συνδυαζόμενη δε με το γενικώς αναγνωρισμένο ήθος σας, συνθέτει ένα πραγματικό παράδειγμα για τη νέα γενιά αλλά και μια ουσιαστική συμβολή στην στήριξη του κύρους της Πατρίδας μας μέσα στην δύσκολη συγκυρία που βιώνουμε. Θερμά συγχαρητήρια», αναφέρει το συγχαρητήριο τηλεγράφημα του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Συγχαρητήρια ΠΑΣΟΚ σε Κατερίνα Στεφανίδη και Βούλα Παπαχρήστου

«Τα θερμά του συγχαρητήρια στις δύο Ελληνίδες αθλήτριες που τίμησαν τα χρώματα της Ελλάδας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου, που διεξάγεται στο Βελιγράδι, την Κατερίνα Στεφανίδη για το χρυσό μετάλλιο στο Άλμα επί Κοντώ και την Βούλα Παπαχρήστου για το χάλκινο μετάλλιο στο Άλμα εις Τριπλούν», απευθύνει ο Τομέας Αθλητισμού του ΠΑΣΟΚ.
ΑΜΠΕ

''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ