LIVE-ΒΟΥΛΗ: ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΥΣΠΙΣΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ - Σε υψηλους τονους η συζητηση


Κορονοϊός: 4 νέοι θάνατοι και 13 διασωληνωμένοι - Ένα νέο σοβαρό κρούσμα γρίπης. ***** Στ. Κασσελάκης: Ορκίζεται αύριο ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. ***** ΥΠΟΙΚ: 136.000 e-mails σε επαγγελματίες και επιχειρήσεις για τη διασύνδεση ταμειακών-POS. ***** Λευκός Οίκος: «Ανοησίες» ο ισχυρισμός της Ρωσίας για εμπλοκή της Ουκρανίας στην τρομοκρατική επίθεση στο Crocus City Hall.

Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017

ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ Ο ΓΑΛΛΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ

Την Ελλάδα επέλεξε ο Γάλλος πρωθυπουργός Μπερνάρ Καζνέβ ως πρώτη και προφανώς τελευταία επίσκεψή του στο εξωτερικό, μόλις τρεις μήνες μετά την ανάληψη των καθηκόντων του στις 6 Δεκεμβρίου 2016Ο Μ. Καζνέβ φθάνει στην Αθήνα σήμερα το βράδυ, συνοδευόμενος από τον υπουργό Οικονομίας και Οικονομικών Μισέλ Σαπέν και τον υφυπουργό Ευρωπαϊκών Υποθέσεων Αρλέμ Ντεζίρ.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, ο Γάλλος πρωθυπουργός πρόκειται να συναντήσει τον Έλληνα ομόλογό του Αλέξη Τσίπρα αύριο στις 12:00 το μεσημέρι  στο Μαξίμου. Θα ακολουθήσει γεύμα εργασίας, στο οποίο θα παρακαθήσουν και οι Έλληνες και Γάλλοι υπουργοί Οικονομικών, Οικονομίας και Ευρωπαϊκών Υποθέσεων. Στις 14:00 οι δύο πρωθυπουργοί θα δώσουν κοινή συνέντευξη Τύπου.

Πριν τη διμερή συνάντηση με τον κ. Τσίπρα, ο κ. Καζνέβ έχει προσκεκλημένους για πρωινό στην γαλλική πρεσβεία, Γάλλους επιχειρηματίες που είναι εγκαταστημένοι στην Ελλάδα.
Στη συνέχεια θα συμμετάσχει σε συνεδρίαση που οργανώνει ο «Γαλλικός Οργανισμός για τη Μετανάστευση και την Ένταξη» (OFII ) και που αφορά στους αιτούντες άσυλο που προβλέπεται να μετεγκατασταθούν στη Γαλλία μέσα στον Μάρτιο. Η συνάντηση θα γίνει στο Ξενοδοχείο Νovotel, Μιχαήλ Βόδα 4, στο τέλος της οποίας προβλέπεται ότι ο κ. Καζνέβ θα είναι διαθέσιμος να συζητήσει με τους δημοσιογράφους που θα έχουν διαπιστευθεί.

Το απόγευμα ο Γάλλος πρωθυπουργός θα επισκεφθεί το Γαλλικό Σχολείο και το Γαλλικό Ινστιτούτο, και θα αφιερώσει κάποιο χρόνο στους Γάλλους ανταποκριτές και τους δημοσιογράφους που τον συνοδεύουν στο ταξίδι του. Στις 17:00 θα δοθεί δεξίωση στη γαλλική πρεσβεία, και στις 18:00 προβλέπεται η αναχώρηση για το αεροδρόμιο.

Ο υπουργός οικονομίας και Οικονομικών Μισέλ Σαπέν θα έχει τρεις διμερείς συναντήσεις:
Στις 10:30 με τον υπουργό οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο, στις 11:10 με τον υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης Δημήτρη Παπαδημητρίου, ενώ στις 15:00 θα συναντήσει τον διοικητή της ΤτΕ Γιάννη Στουρνάρα στην Τράπεζα. Ο στόχος της επίσκεψης στην Ελλάδα δυο μήνες πριν τις εκλογές και αλλαγή της προεδρίας, εκτιμάται ότι πέρα από τη μόνιμη θέληση επιβεβαίωσης της Γάλλο-ελληνικής φιλίας, εκφράζει και τη θέληση διατήρησης μιας κάποιας δικτύωσης πριν από το τέλος της τρέχουσας θητείας.
ΑΜΠΕ

''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ