Ευρωκοινοβούλιο: Επιστολή Κούλογλου στην Μέτσολα για τα Τέμπη και τις υποκλοπές. ***** Σαρλ Μισέλ: Αν θέλουμε ειρήνη, πρέπει να ετοιμαστούμε για πόλεμο - Άλλα 5 δισ. ευρώ από την Ε.Ε. για τη στρατιωτική στήριξη της Ουκρανίας. ***** Ερντογάν: «Αν είχαμε πιέσει, η Κύπρος να ήταν εντελώς δική μας». ***** Γάζα: Σκοτώθηκε υψηλόβαθμο στέλεχος της Χαμάς κατά την διάρκεια ισραηλινής επιχείρησης. ***** Τραμπ: Δεν εξασφάλισε εγγύηση ύψους 454 εκατ. δολαρίων για έφεση στην υπόθεση απάτης.

Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017

Π. ΛΙΑΡΓΚΟΒΑΣ: ΤΕΤΑΡΤΟ ΜΝΗΝΟΜΙΟ 'Η...ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ!

Τέταρτο μνημόνιο ή αλλιώς χρεοκοπία βλέπει στα μέσα του 2018 ο συντονιστής του Γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής Παναγιώτης Λιαργκόβας, αν δεν υπάρξει μια «πάρα πολύ καλή συμφωνία». Σε συνέντευξή του στον ''Real Fm'' ρωτήθηκε αν κρίνει ρεαλιστικό τον στόχο εξόδου στις αγορές μετά το πέρας του μνημονίου, δηλαδή στα μέσα του 2018 και απάντησε: «Φαίνεται ότι το τρένο να βγούμε στις αγορές θα πάει πιο μακριά». «Με τα σημερινά δεδομένα πότε θα προλάβουμε να άρουμε τα capital controls; Μάλλον φαίνεται να ενισχύονται […] και παρατηρούμε τη συνεχή διαρροή καταθέσεων από τις τράπεζες», πρόσθεσε.
Συνεχίζοντας, ανέφερε ότι τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα και ότι «δεν φαίνεται με βάση τα σημερινά δεδομένα να βγαίνουμε στις αγορές το 2018, άρα ή θα παραταθεί το τρέχον μνημόνιο ή θα είναι ένα τέταρτο μνημόνιο ή χρεοκοπούμε».
Ο κ. Λιαργκόβας παρατήρησε ακόμη ότι με την καθυστέρηση ολοκλήρωσης της αξιολόγησης «ήδη έχει γίνει ζημιά στην οικονομία και αυτό ενδεχομένως να επηρεάσει τις εκτιμήσεις για το 2017 κυρίως όσον αφορά το ΑΕΠ». Όπως είπε, ο στόχος για ανάπτυξη 2,7% φέτος αρχίζει να είναι δύσκολος γιατί «η κατανάλωση δεν θα αυξηθεί τόσο πολύ, οι επενδύσεις δεν θα αυξηθούν τόσο πολύ όσο έχουν εκτιμήσει. Επομένως, θα πάμε σε κάτι λιγότερο μέχρι 1%». 
ΑΜΠΕ
''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ