ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Μεγάλη φωτιά κοντά στον ναύσταθμο της Σούδας. ***** Ώρα μηδέν για τις φορολογικές δηλώσεις 2024 και την υποβολή τους στο taxisnet. ***** ΣΥΡΙΖΑ: Σε Καστελόριζο και Ρόδο ο Στ. Κασσελάκης. ***** 23 Απριλίου 2010: Ο Γιώργος Παπανδρέου βάζει την Ελλάδα στο μνημόνιο με διάγγελμα από το Καστελόριζο. ***** Πόλεμος στην Ουκρανία: Ρωσικό σφυροκόπημα με drones στην Οδησσό - 7 τραυματίες.

Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017

ΔΕΝΔΙΑΣ: ΣΤΗ Ν.Δ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΠΡΕΜΟΥΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ


«Εμείς στη Νέα Δημοκρατία δεν έχουμε καμία πρεμούρα εξουσίας», δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος αξιωματικής αντιπολίτευσης, Νίκος Δένδιας.
Ο κ. Δένδιας, ερωτώμενος για τη γραμμή της Νέας Δημοκρατίας αναφορικά με την ψήφιση ή μη των μέτρων της κυβέρνησης, σχολίασε πως δόθηκαν πειστικές ερμηνείες και για τις δύο θέσεις. «Να δεχθώ ότι υπάρχει μία απόκλιση; Εντάξει, υπάρχει μία απόκλιση απόψεων. Το συζητάμε…» και συνέχισε: «Εδώ έχουμε μια σαφή αντίληψη η οποία λέει ότι αυτή η κυβέρνηση πρέπει να φύγει. Η μέγιστη εκκρεμότητα αυτή τη στιγμή είναι η αξιολόγηση. Αυτό πρέπει να κλείσει. Από εκεί και πέρα, μια κυβερνητική αλλαγή, μια αλλαγή προοπτικής. Θεωρούμε ότι μπορούμε με την αλλαγή προοπτικής να διαπραγματευτούμε κάτι καλύτερο επι τις κλεισμένης ήδη αξιολόγησης, και να πείσουμε τους εταίρους, ότι μπορούμε να άρουμε κάτι παραπάνω και να δώσουμε κάτι παραπάνω».
«Δεν έχουμε καμία πρεμούρα, εμείς, η Νέα Δημοκρατία, καμία πρεμούρα εξουσίας. Καμία», τόνισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ. Όσο για το διαρκές αίτημα της Ν.Δ. για εκλογές, ο Νίκος Δένδιας δήλωσε: «Θεωρούμε ότι αυτή η κυβέρνηση είναι μία κυβέρνηση, η οποία δημιουργεί ζημιά στον τόπο».
''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ