Κούλουμα στον Λόφο Φιλοπάππου για τους Αθηναίους - Λαγάνα, σαρακοστιανά και μουσικές εκδηλώσεις για την Καθαρά Δευτέρα στους Δήμους της Αττικής - Γλέντι με δωρεάν λαγάνες και φασολάδα στη Θεσσαλονίκη. ***** Όαση Σίβα - ΠΑΣΟΚ: Γιατί δεν δημοσιοποιήθηκε εκ των προτέρων η επίσκεψη του Πρωθυπουργού; ***** Τέμπη: Σήμερα η συζήτηση στην Επιτροπή Αναφορών του Ευρωκοινοβουλίου με τη διαδικασία του κατεπείγοντος. ***** Τζόρτζια Μελόνι - Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: Δύο γυναίκες στο «τιμόνι» της Ευρώπης που στρίβει όλο και πιο δεξιά - Η Τζόρτζια Μελόνι σε ειδικό ρόλο να στρίψει το ΕΛΚ πιο δεξιά.

Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017

Β. ΚΙΚΙΛΙΑΣ: Η Ν.Δ. ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΠΑΚΕΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ

«Η Νέα Δημοκρατία δεν πρόκειται να ψηφίσει το νέο πακέτο δημοσιονομικών μέτρων» τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Βασίλης Κικίλιας, κατηγορώντας τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο ότι «φέρνουν από το παράθυρο τέταρτο μνημόνιο». Ο κ. Κικίλιας, εξαπολύοντας επίθεση στην κυβέρνηση για άλλη μία φορά, πρόσθεσε ότι: «Την αποκλειστική ευθύνη την έχουν οι κ.κ. Τσίπρας και Καμμένος και οι βουλευτές που στηρίζουν την πλειοψηφία τους». «Αν είχαν γίνει εκλογές όπως ζητούσε η Ν.Δ., θα ήταν καλύτερα για τον ελληνικό λαό, γιατί η κυβέρνηση της Ν.Δ. θα είχε πετύχει την επανεκκίνηση της ελληνικής οικονομίας και θα είχε προχωρήσει τις μεταρρυθμίσεις» συμπλήρωσε.

Σημείωσε ακόμη ότι το αίτημα των εκλογών «δεν σχετίζεται με το κλείσιμο της αξιολόγησης. Η ανασυγκρότηση της χώρας περνά μέσα από μία κυβέρνηση της Ν.Δ. με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, επισήμανε και υποστήριξε ότι «στη μεγάλη προσπάθεια ανασυγκρότησης της χώρας δεν χωρά ο ΣΥΡΙΖΑ γιατί δεν ξέρει και δεν θέλει να συμμετάσχει, ξέρει μόνο να επενδύει στον διχασμό».

Για το κλείσιμο της αξιολόγησης ο κ. Κικίλιας είπε ότι η κυβέρνηση έχει κάνει μία σειρά από δηλώσεις και προβλέψεις που έχουν διαψευστεί. «Εμείς δεν είμαστε μάντεις, ο κ. Μητσοτάκης είπε ότι η καθυστέρηση κοστίζει. Είδαμε πόσο κόστισε η καθυστέρηση στην πρώτη αξιολόγηση. Εκείνοι που διαπραγματεύονται έχουν την ευθύνη. Η θέση της Ν.Δ. είναι ότι πρέπει να κλείσει η αξιολόγηση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η καθυστέρηση και οι εκλογές στην Ευρώπη φέρνουν αξιώσεις για πιο σκληρά μέτρα», ανέφερε. Για τα εθνικά θέματα είπε ότι «υπερασπιζόμαστε με σοβαρότητα και στιβαρότητα και χωρίς εξάρσεις τα εθνικά μας θέματα».

Παράλληλα, ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας υποβάθμισε το ζήτημα της διερεύνησης του «πόθεν έσχες» του προέδρου του κόμματος Κυριάκου Μητσοτάκη, λέγοντας: «Περσινά ξινά σταφύλια, έχω απαντήσει σε προηγούμενα briefing». Για τις κινητοποιήσεις στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, ανέφερε ότι «έχουν μεγάλο και δυσβάστακτο κόστος για το κοινωνικό σύνολο».
Σε ό,τι αφορά τις εξελίξεις γύρω από την Τράπεζα Αττικής και τις εταιρείες του κ. Καλογρίτσα ανέφερε: «Η ΤτΕ και ο SSM έκαναν μια μηνυτήρια αναφορά, βγήκε ότι η εταιρεία του κ. Καλογρίτσα επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ πήρε 39 δάνεια που είναι υπό έρευνα. Το ανέδειξαν οι βουλευτές της Ν.Δ. στη Βουλή και μαζί και τα ερωτήματα για τα οποία ζητούμε να απαντήσει η κυβέρνηση. Ξαναγυρίζουμε στο τρίγωνο της διαπλοκής».
ΑΜΠΕ

''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ