ΣΤΟΝ ΠΑΛΜΟ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ!

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

ΔΙΕΘΝΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΠΟ ΠΡΕΣΠΕΣ: ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΑΘΗΚΟΝ

Σ υναντόμαστε στο τριεθνές στις Πρέσπες στο δικό μας ραντεβού με την ιστορία , δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας στην τελετή υπογραφής της συμφω...

Ολόκληρη η συμφωνία ΕΛΛΑΔΑΣ - πΓΔΜ ΕΔΩ!

Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2017

ΜΑΞΙΜΟΥ ΚΑΛΕΙ ΡΑΪΚΟΥ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΟΝΟΜΑΤΑ

Σφοδρή αντίδραση των κομμάτων της αντιπολίτευσης
«Η παραίτηση της Εισαγγελέως Διαφθοράς, λίγο πριν τη λήξη της θητείας της, προκαλεί εύλογα ερωτηματικά» ανέφεραν στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων κυβερνητικοί κύκλοι και σημείωσαν: «Το λιγότερο που αναμένουμε είναι να κατονομάσει όλους εκείνους που την εμπόδισαν να παράξει έργο, όπως ισχυρίζεται». «Σε κάθε περίπτωση, η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη στα θέματα διαφθοράς να φτάσει μέχρι το τέλος» κατέληξαν.

Ν.Δ.: Η κυβέρνηση να δώσει απαντήσεις για παράκεντρα εξουσίας - διαφθορά

Η κυβέρνηση και οι αρμόδιοι Υπουργοί οφείλουν να δώσουν απαντήσεις για τη λειτουργία παράκεντρων εξουσίας και διαφθοράς, τονίζει σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία με αφορμή την παραίτηση της Εισαγγελέως Διαφθοράς Ελένης Ράικου.

Όπως επισημαίνει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε ανακοίνωσή του, η σημερινή παραίτηση – βόμβα της Εισαγγελέως Διαφθοράς επιβεβαιώνει, με τον χειρότερο τρόπο, όσα καταγγέλλει η Νέα Δημοκρατία για την κατάσταση που επικρατεί στο χώρο της Δικαιοσύνης.


ΔΗΣΥ: Κάποιοι δεν θα ηρεμήσουν αν δεν αλώσουν τη Δικαιοσύνη

«Παρά την ανάγκη για περισσότερη διαφάνεια και λογοδοσία στη δημόσια ζωή, η ανεξαρτησία των διωκτικών αρχών παραμένει στη χώρα μας ακόμη ζητούμενο», σχολιάζει η Δημοκρατική Συμπαράταξη με αφορμή την παραίτηση της Ελένης Ράικου από τη θέση της εισαγγελέως Διαφθοράς. 
Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται ότι: «Κάποιοι βλέπουν τη "μάχη κατά της διαφθοράς" ως μέσο πολιτικής επιβίωσης. Επιδιώκουν τη διαρκή δημιουργία σκιών, συντηρούν τη «σκανδαλολογία» μέσω ελεγχόμενων μέσων ενημέρωσης. Αποκρύπτοντας βέβαια ό,τι δεν τους συμφέρει». Σύμφωνα με τη ΔΗΣΥ, αυτοί δεν θα ηρεμήσουν αν δεν αλώσουν την ελληνική Δικαιοσύνη. Η Δημοκρατική Συμπαράταξη εμμένει «στην αδήριτη ανάγκη να διαφυλαχθεί η θεσμική νομιμότητα» και τονίζει ότι «η Πολιτεία οφείλει να προστατεύει τους δικαστικούς και εισαγγελικούς λειτουργούς από κάθε απόπειρα επηρεασμού και εκβιασμού. Και αυτό είναι αδιαπραγμάτευτο».


Ποτάμι: Ποιους ενοχλεί η κυρία Ράικου;

«Η παραίτηση της κυρίας Ελένης Ράικου από τη θέση της επικεφαλής της Εισαγγελίας Διαφθοράς και οι βαριές καταγγελίες για ''σχέδιο ηθικής της εξόντωσης από μεγάλα συμφέροντα στο χώρο του φαρμάκου'', δείχνουν ότι τα πράγματα στη χώρα μας γίνονται πολύ επικίνδυνα», σημειώνει σε ανακοίνωσή του το ''Ποτάμι''.
Διερωτώμενο «Ποιους ενοχλεί η κ. Ράικου», επισημαίνει: «Η εισαγγελέας που έπιασε μεταξύ άλλων τον Άκη Τσοχατζόπουλο, όταν τα κόμματα τον είχαν αθωώσει, έχει μπει πολλές φορές στο στόχαστρο σκοτεινών κύκλων που θέλουν να έχουν ασυλία», ενώ καλεί την κυβέρνηση να προστατεύσει τους θεσμούς, υπογραμμίζοντας την ανάγκη να αφεθεί η δικαιοσύνη να κάνει απρόσκοπτα τη δουλειά της. Προσθέτει πως ο πολιτικός κόσμος, η ηγεσία της Δικαιοσύνης και οι δικαστικές ενώσεις οφείλουν να στηρίξουν την προσπάθεια της κυρίας Ράϊκου, η οποία «πρέπει με αυτή τη στήριξη να συνεχίσει το έργο της και να αγνοήσει τις απειλές». Η Ελλάδα πρέπει να γίνει κράτος δικαίου κι όχι χώρα που κάνουν κουμάντο διάφορες μαφίες, καταλήγει το ''Ποτάμι''.
ΑΜΠΕ

''The New Daily Mail'' 
Newsroom

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΠΑΙΔΕΙΑ