Πρόταση δυσπιστίας: Απορρίφθηκε με 159 «όχι» - 141 ψήφισαν «ναι». ***** Σ. Φάμελλος μετά την απόρριψη της πρότασης δυσπιστίας: Η Κυβέρνηση δεν απάντησε- Η κοινωνία όμως γνωρίζει. ***** ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Μητσοτάκης παραμένει προκλητικός μέχρι τελικής πτώσης. ***** Στ. Κασσελάκης: Γιατί διώξατε τους δύο συνεργάτες σας μετά την επίσκεψή τους «στα συμφέροντα που μας υπονομεύουν». ***** Ακρίβεια και κοινωνική ανισότητα θα κρίνουν τις ευρωεκλογές.

Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017

ΕΠΑΦΕΣ ΤΣΙΠΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ

Προβλήματα και ανάγκες της Δυτικής Πελοποννήσου βρέθηκαν στο επίκεντρο της δίωρης συνάντησης του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολο Κατσιφάρα, δημάρχους της Ηλείας και εκπροσώπους φορέων, στο δημαρχείο Ήλιδας, τη Δευτέρα. Ο κ. Τσίπρας, σε δήλωσή του μετά από τη συνάντηση, σημείωσε ότι η Δυτική Πελοπόννησος είναι μία περιοχή με μεγάλες δυνατότητες, ένα ευλογημένο φυσικό περιβάλλον, μια μεγάλη κληρονομιά και πολιτισμική παράδοση. «Ο συνδυασμός αυτών, παράλληλα με τις δυνατότητες της παραγωγικής ανασυγκρότησης, σε ό,τι αφορά τον πρωτογενή τομέα, μπορούν να δώσουν ελπίδα και προοπτική, ώστε να ξαναγυρίσουν οι άνθρωποι πίσω στον τόπο τους», πρόσθεσε.
Από την πλευρά του ο κ. Κατσιφάρας σημείωσε ότι: «Ανοίξαμε την ατζέντα κρίσιμων θεμάτων που απασχολούν την Δυτική Ελλάδα, όπως αυτά των υποδομών, δηλαδή την ολοκλήρωση της ''Ολυμπίας Οδού'' και τα οδικά τμήματα Πάτρας - Πύργου, Πύργου - Καλού Νερού και Καλού Νερού - Τσακώνας». Επίσης πρόσθεσε ότι: «Αναδείξαμε το θέμα της ολοκληρωμένης διαχείρισης των απορριμμάτων στην Ηλεία, το ζήτημα της έλευσης του φυσικού αερίου στην περιφέρειά μας και το έργο του σιδηροδρόμου από την Πάτρα προς Πύργο και Αρχαία Ολυμπία».
Νωρίτερα, ο κ. Τσίπρας εγκαινίασε τη μόνιμη έκθεση «Νίκος Μπελογιάννης» στο πατρικό σπίτι του στελέχους του ΚΚΕ στην Αμαλιάδα. Ο Πρωθυπουργός τόνισε ότι για την αριστερά ο Μπελογιάννης είναι ένας ήρωας, η ευρύτερη παρακαταθήκη του όμως αφορά την ευθεία και μαχητική υπεράσπιση των δημοκρατικών αξιών.
ΑΜΠΕ
''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ