LIVE-ΒΟΥΛΗ: ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΥΣΠΙΣΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ - Σε υψηλους τονους η συζητηση


Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017

ΑΔ. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ Θ' ΑΛΛΑΞΩ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΜΟΥ

Καταδίκη από ΣΥΡΙΖΑ της επίθεσης 
στο βιβλιοπωλείο του Αδ. Γεωργιάδη
«Δεν ήταν επίθεση για το "θεαθήναι", ήταν κανονικό τρομοκρατικό χτύπημα και φαντάζομαι θα ακολουθήσει και προκήρυξη» ανέφερε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης για την έκρηξη αυτοσχέδιου μηχανισμού με γκαζάκια τα ξημερώματα στο βιβλιοπωλείο του στην Κηφισιά. Μιλώντας στον ρ/σ Alpha, ο κ. Γεωργιάδης εκτίμησε πως η επίθεση συνδέεται με τη δημόσια υποστήριξη που εξέφρασε προς τον κ. Τόσκα για την εκκένωση των καταλήψεων.

«Ενοχλώ και θέλουν να με τρομοκρατήσουν, απειλούν τη ζωή μου αλλά δεν θα αλλάξω τις ιδέες μου, δεν μπορώ να ζήσω με τον τρόμο, η Δημοκρατία προχωράει» σημείωσε, αν και σημείωσε πως φοβάται η οικογένειά του και οι εργαζόμενοί του. Όπως είπε, είναι η πρώτη φορά που προηγήθηκε τηλεφώνημα και εκτίμησε πως ήταν τύχη που εξερράγησαν μόνο τα τρία από τα οκτώ γκαζάκια κι έτσι προκλήθηκαν περιορισμένες ζημιές. «Είναι εντυπωσιακό ότι εμείς έχουμε ισχυρή ασφάλεια και το τζάμι ράγισε, που είναι πολύ δύσκολο να γίνει. Έκλεισε ο δρόμος για κάποιες ώρες από την αστυνομία και αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία. Έχουμε πάθει υλικές ζημιές αλλά προχωράμε. Ήταν τρομοκρατικό χτύπημα δεν υπάρχει αμφιβολία» πρόσθεσε.

Αναφερόμενος στην αξιολόγηση ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε ανήσυχος. «Δεν πάνε καλά τα πράγματα» είπε και σημείωσε πως ο κ. Τσίπρας απαντώντας σε μια ερώτηση του Β. Λεβέντη είχε πει ότι στις 20 Μαρτίου θα κλείσει η αξιολόγηση. «Και επίσημα χάσαμε το Eurogroup της 20ης Μαρτίου» συνέχισε, λέγοντας ότι αυτό δημιουργεί αβεβαιότητα στην Ελλάδα και η ελληνική οικονομία έχει μπει σε περίοδο ύφεσης. Σύμφωνα με τον κ. Γεωργιάδη, κανείς δεν ξέρει τι πρόκειται να γίνει τους επόμενους μήνες. «Είναι κρίμα, βρισκόμαστε σε ένα τέλμα, χάσαμε την προθεσμία και πάμε για Μάιο και δεν ξέρουμε τι θα γίνει από εδώ και πέρα, δυστυχώς μπλέξαμε» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Εν τω μεταξύ, σε απερίφραστη καταδίκη της επίθεσης με γκαζάκια στο βιβλιοπωλείο του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας Άδωνι Γεωργιάδη προχώρησε ο ΣΥΡΙΖΑ, συμπληρώνοντας ωστόσο ότι οι δηλώσεις του «προκαλούν έκπληξη».
«Είναι προφανές ότι παρά τους αντιπερισπασμούς και τις εντυπώσεις που επιχειρεί να προκαλέσει, δεν πρόκειται να αποφύγει ούτε την πολιτική κριτική, ούτε τα πολιτικά ερωτήματα για τις σκοτεινές υποθέσεις στις οποίες φέρεται να εμπλέκεται ως πρώην υπουργός Υγείας», πρόσθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ.
ΑΜΠΕ

''The New Daily Mail''
 Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ