ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Κακοκαιρία σε εξέλιξη: 6 περιοχές χτυπά σήμερα με βροχές και καταιγίδες - Στο έλεος της κακοκαιρίας πολλές περιοχές της χώρας. Έκτακτα μέτρα από τις Αρχές. ***** Η S&P αναβάθμισε σε θετικό το outlook της Ελλάδας - Κ. Χατζηδάκης για αναβάθμιση S&P: Οι προσπάθειες της Ελλάδας πιάνουν τόπο. ***** Πιερρακάκης: Κρατάμε το αδιάβλητο των Πανελλήνιων Εξετάσεων, αλλάζουμε όλα τα άλλα. ***** «Εμπλοκή» με το Άγιο Φως στην Ελλάδα λόγω Ισραήλ - Στήνεται ειδικό σχέδιο. ***** Ιράκ: Ισχυρή έκρηξη σε στρατιωτική βάση κοντά στην Βαγδάτη - Ισραήλ: Δεν ήμασταν εμείς.

Τρίτη 28 Μαρτίου 2017

ΑΛ. ΤΣΙΠΡΑΣ: ΙΣΤΟΡΙΚΟΙ ΔΕΣΜΟΙ ΜΕ ΤΗ ΓΕΩΡΓΙΑ


Ιστορικοί δεσμοί συνδέουν την Ελλάδα και τη Γεωργία, υπογράμμισε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, υποδεχόμενος τον Γεωργιανό ομόλογό του Γκιόργκι Κβιρικασβίλι στο Μέγαρο Μαξίμου. Ο κ. Τσίπρας χαρακτήρισε ως ένα πρώτο βήμα τη δυνατότητα που δόθηκε στους πολίτες της Γεωργίας να ταξιδεύουν χωρίς βίζα σε χώρες της Ε.Ε. και σημείωσε πως το μέτρο αυτό θα μπορούσε να επεκταθεί και σε άλλες χώρες.

«Λίκνο του πολιτισμού» χαρακτήρισε την Ελλάδα ο κ. Κβιρικασβίλι, ενώ εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για την υποστήριξη της χώρας μας στη δική του και πρόσθεσε πως η σημερινή επίσκεψή του στην Αθήνα έχει «ιστορική αξία». Αργότερα, κατά την κοινή συνέντευξή Τύπου ο κ. Τσίπρας επανήλθε στη χορήγηση βίζας στους Γεωργιανούς, λέγοντας πως η δυνατότητα αυτή που τους δόθηκε αποτελεί ορόσημο για τις σχέσεις της Γεωργίας με την Ευρωπαϊκή Ένωση. Επίσης, εξήρε το γεγονός ότι ο Γεωργιανός πρωθυπουργός είναι ο πρώτος πολίτης της χώρας του που έκανε χρήση αυτού του δικαιώματος και ταξίδεψε στην Ελλάδα χωρίς βίζα.



Ο Πρωθυπουργός είπε ότι αυτή η ευκαιρία θα συμβάλει στην περαιτέρω ανάπτυξη της συνεργασίας της Γεωργίας με την Ε.Ε. και την Ελλάδα και θα παίξει καταλυτικό ρόλο, καθώς θα δώσει τη δυνατότητα να αναπτυχθούν με ταχύτερους ρυθμούς οι διμερείς σχέσεις. 
Τέλος, επεσήμανε ότι η κυβέρνηση και ο επίτροπος Δημήτρης Αβραμόπουλος συνέβαλαν αποφασιστικά για να δοθεί αυτή η ευκαιρία στους πολίτες της Γεωργίας.
ΑΜΠΕ

''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ