ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Μεγάλη φωτιά κοντά στον ναύσταθμο της Σούδας. ***** Ώρα μηδέν για τις φορολογικές δηλώσεις 2024 και την υποβολή τους στο taxisnet. ***** ΣΥΡΙΖΑ: Σε Καστελόριζο και Ρόδο ο Στ. Κασσελάκης. ***** 23 Απριλίου 2010: Ο Γιώργος Παπανδρέου βάζει την Ελλάδα στο μνημόνιο με διάγγελμα από το Καστελόριζο. ***** Πόλεμος στην Ουκρανία: Ρωσικό σφυροκόπημα με drones στην Οδησσό - 7 τραυματίες.

Σάββατο 4 Μαρτίου 2017

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ

«Στο μέλλον οι συντάξεις θα ορίζονται με βάση το πραγματικό εισόδημα που είχαμε στην διάρκεια της εργασιακής μας ζωής», δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Ευρωπαϊκών υποθέσεων Γιώργος Κατρούγκαλος από την Λάρισα, όπου και συμμετείχε σε εκδήλωση του ΣΘΕΒ με θέμα «Η Εθνική εξωτερική πολιτική για τη διπλωματία των εξαγωγών».
Ο κ. Κατρούγκαλος πρόσθεσε ότι: «Γι’ αυτό είχαμε προβλέψει στον νόμο να υπάρχει κάποια αναπροσαρμογή του μισθού που είχε ο καθένας μας, ανάλογα με την πραγματική του εξέλιξη στο χρόνο. Γιατί όσο είχαμε δραχμή, ένας μισθός για παράδειγμα 100.000 δραχμές ήταν ένας τότε ένας σημαντικός μισθός. Όμως, αν το υπολογίζαμε σε ευρώ σήμερα, δεν έχει την πραγματική αξία που είχε τότε».
Όπως συμπλήρωσε ο κ. Κατρούγκαλος: «Αυτό το μέγεθος το υπολογίζαμε με βάση τις προτάσεις της Εθνικής Αναλογιστικής Αρχής, με στοιχεία που θα προσκόμιζε η ΕΛΣΤΑΤ. Φαίνεται πως υπάρχει μια αδυναμία με βάση την μεθοδολογία που ακολουθεί η ΕΛΣΤΑΤ, γι’ αυτό κατατέθηκε τροπολογία από το υπουργείο Εργασίας και θα λυθεί το ζήτημα αυτό».
ΑΜΠΕ
''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ