Μέση Ανατολη: Πυραυλικη επιθεση του Ισραηλ στο Ιραν

Μέση Ανατολη: Πυραυλικη επιθεση του Ισραηλ στο Ιραν
Το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο ABC News μετέδωσε, επικαλούμενο πηγή του στην αμερικανική Κυβέρνηση, ότι πύραυλοι που εκτόξευσαν αεροσκάφη του Ισραήλ έπληξαν εγκατάσταση στο Ιράν τις πρώτες μεταμεσονύχτιες ώρες σήμερα Παρασκευή. Το ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων FARS μεταδίδει ότι ακούστηκαν εκρήξεις στην περιοχή του αεροδρομίου της πόλης Ισφαχάν (κεντρικό Ιράν), προσθέτοντας ότι ο λόγος δεν είναι ακόμη γνωστός και ότι «διενεργούνται έρευνες»

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Το Ισραήλ έπληξε με πύραυλο το Ιράν, λένε οι ΗΠΑ

Η ισραηλινή αντεπίθεση άρχισε. Αμερικανοί αξιωματούχοι επιβεβαίωσαν στο CBS ότι το Ισραήλ εξαπέλυσε πύραυλο κατά του Ιράν. Ακούστηκαν εκρή...

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Παγκόσμια ανησυχία για μια πιθανή γενικευμένη σύγκρουση μετά την επίθεση του Ισραήλ σε στρατιωτική εγκατάσταση στο Ιράν - Ισραηλινοί πύραυλοι χτύπησαν το Ιράν - Για drones μιλά η Τεχεράνη. ***** «Κανένα» σχόλιο από το Ισραήλ για τις ισχυρές εκρήξεις στο κεντρικό Ιράν. ***** Οι «5» του Κασσελάκη - Σήμερα ανακοινώνεται το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡIΖΑ.

Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017

ΣΚΛΗΡΗ ΣΤΑΣΗ ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ ΘΕΛΕΙ Ο ΣΟΪΜΠΛΕ

Υπέρ της υιοθέτησης σκληρής στάσης έναντι της Βρετανίας στις διαπραγματεύσεις για την έξοδο από την Ε.Ε. τάσσεται ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε
«Θέλουμε να κρατήσουμε κοντά μας τους Βρετανούς, αλλά δεν υπάρχουν δικαιώματα χωρίς υποχρεώσεις», ανέφερε σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Οsnabruecker ZeitungΟ Σόιμπλε είπε ότι το κύριο ζήτημα στις συνομιλίες για το Brexit είναι να ελαχιστοποιηθούν οι απώλειες και για τις δύο πλευρές, αλλά πρόσθεσε ότι αυτό θα είναι δύσκολο εξαιτίας των πολλών σύνθετων ζητημάτων που εμπλέκονται και του διετούς χρονοδιαγράμματος.

Η Βρετανή πρωθυπουργός Τερέζα Μέι ενημέρωσε επισήμως την Τετάρτη τις Βρυξέλλες για την πρόθεση της χώρας της να αποχωρήσει από την Ε.Ε. ενεργοποιώντας έτσι τη διαδικασία των διετών διαπραγματεύσεων σχετικά με τους όρους του διαζυγίου. Σύμφωνα με τον Γερμανό ΥΠΟΙΚ, η Βρετανία δεν θα διατηρήσει την πρόσβαση που έχει σήμερα στην ευρωπαϊκή ενιαία αγορά, αν δεν αποδεχτεί τους κανονισμούς που συνδέονται με αυτή. 

Μεταξύ άλλων δήλωσε ότι «στόχος δεν είναι να τιμωρηθεί η Βρετανία, καθώς το Brexit θα πλήξει έτσι κι αλλιώς όχι μόνο την ίδια αλλά και όλες τις άλλες χώρες στην Ευρώπη». «Αλλά φυσικά είναι σημαντικό να κρατήσουμε ενωμένη την υπόλοιπη Ε.Ε.», τόνισε και πρόσθεσε ότι τα κράτη μέλη θα πρέπει να είναι προετοιμασμένα πως το Λονδίνο θα επιχειρήσει να δημιουργήσει αντιπαράθεση μεταξύ τους και γι' αυτό θα πρέπει να είναι ενωμένα στις συνομιλίες με τη βρετανική κυβέρνηση.


Τουσκ: Η Βρετανία να τηρήσει όλες τις οικονομικές της δεσμεύσεις
Προς την Ε.Ε.

Το Λονδίνο θα πρέπει να «τιμήσει» όλες του τις οικονομικές δεσμεύσεις ως μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, δήλωσε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ, παρουσιάζοντας το προσχέδιο των κατευθυντήριων γραμμών του Brexit.
«Πρέπει επίσης να διασφαλίσουμε ότι το Ηνωμένο Βασίλειο θα τιμήσει όλες τις οικονομικές του δεσμεύσεις και τα χρέη που απέκτησε ως χώρα - μέλος», επεσήμανε ο κ. Τουσκ στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου από τη Βαλέτα της Μάλτας«Δεν είναι παρά δίκαιο απέναντι σε όλους τους πολίτες, τις κοινότητες, τους αγρότες, τους επιστήμονες, στους οποίους εμείς, οι 28, υποσχεθήκαμε και οφείλουμε χρήματα», εξήγησε.
ΑΜΠΕ, Reuters

''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ