ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Τέμπη: Έρευνα της Αντεισαγγελέως Εφετών Λάρισας για το «μπάζωμα» στον τόπο του δυστυχήματος. ***** Στα Δικαστήρια ο Φλώρος μετά τον ξυλοδαρμό - Θα καταθέσουν 3 μάρτυρες πριν την απολογία του. ***** ΣΥΡΙΖΑ: Τολμάει ο κ. Μητσοτάκης να πει ότι δεν θέλει τις ψήφους των ακροδεξιών μορφωμάτων; ***** ΠΑΣΟΚ: Προεκλογική φιέστα της Κυβέρνησης με την κωδική ονομασία ΑΙΓΙΣ. ***** Γιάννης Καλλιάνος: ΕΔΕ για τις συνθήκες νοσηλείας του πατέρα του - Ο Αλέξης Κούγιας αναλαμβάνει την νομική εκπροσώπηση του Γιάννη Καλλιάνου. ***** Ξεκινούν οι δωρεάν εξετάσεις για τον καρκίνο του παχέος εντέρου, επεκτείνεται το πρόγραμμα «Φώφη Γεννηματά», ακολουθεί η ψυχική υγεία. ***** Απίστευτες εικόνες στα Πανεπιστήμια των ΗΠΑ - Εισβολή Αστυνομίας, ξύλο και συλλήψεις φοιτητών. ***** Οι ΗΠΑ κατηγορούν ανοιχτά την Κίνα για εμπλοκή στον πόλεμο της Ουκρανίας.

Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017

ΔΗΜ. ΚΑΜΜΕΝΟΣ: ΠΕΡΙΚΟΠΗ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΣΕ 900 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΥΝΥΑΞΙΟΥΧΟΥΣ

Για την ενημέρωση την οποία έκανε χθες ο Ευκλείδης Τσακαλώτος και η Έφη Αχτσιόγλου στην κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ μίλησε στον ΣΚΑΪ ο Δημήτρης Καμμένος. Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ επικαλούμενος τους δύο υπουργούς έκανε λόγο για μείωση του αφορολόγητου κοντά στις 6.000 ευρώ, και περικοπή των συντάξεων σε 900.000 συνταξιούχους με το βάρος να πέφτει πρώτα στους ασφαλισμένους του ΤΕΒΕ, του Δημοσίου και μετά σε αυτούς του ΙΚΑ«Έχει συμφωνηθεί η διατήρηση των πλεονασμάτων στο ύψος του 3,5% για τρία έτη μετά το 2018» τόνισε παράλληλα και σημείωσε ότι τα μέτρα θα τεθούν σε ισχύ από 1ης Ιανουαρίου 2019.
Σύμφωνα με τον κ. Καμμένο οι διαπραγματεύσεις επικεντρώνονται πλέον στις εργασιακές σχέσεις, Όπως είπε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, τα μέτρα και αντίμετρα, αλλά και ό,τι σχετίζεται με το χρέος θα ενταθούν σε ένα πακέτο συμφωνίας. Σύμφωνα με τον ίδιο δεν υπάρχει κανένα νέο μνημόνιο, «καθώς δεν υπάρχει νέα δανειακή σύμβαση».
Αναφερόμενος στην ΔΕΗ τόνισε ότι συμφωνεί με τον Πάνο Σκουρλέτη σχετικά με τη συμμετοχή του δημοσίου στην επιχείρηση. Τέλος, ενημέρωσε ότι για τ ο ίδιο ζήτημα έχει ζητήσει ραντεβού με τον αρμόδιο υπουργό Ενέργειας και Περιβάλλοντος Γιώργο Σταθάκη.
''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ