ΣΤΟΝ ΠΑΛΜΟ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ!

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

νοικοκυρια: Κοβουν βασικα ειδη διατροφης και καυσιμα

νοικοκυρια: Κοβουν βασικα ειδη διατροφης και καυσιμα
Συνεχίζουν να κόβουν από παντού τα νοικοκυριά, όπως τρόφιμα, καύσιμα και ηλεκτρονικά είδη, προκειμένου να αντεπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους απέναντι στο κράτος.
Σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας το πρώτο εξάμηνο του έτους οι Έλληνες αγόρασαν 56.000.000 λίτρα λιγότερα βενζίνης καθώς ο όγκος πωλήσεων στις βενζίνες μειώθηκε κατά 4% σε ετήσια βάση.
Την ίδια ώρα τα στοιχεία για τις πωλήσεις σε Σούπερμαρκετ δείχνουν απώλεια της τάξης του 1% καθώς στα γαλακτοκομικά υπήρξε μείωση πωλήσεων κατά 3,5%, στα καθαριστικά η πτώση κινείται στο 4,9% και σε είδη προσωπικής υγιεινής στο 4,6%.
Παρόμοια κατηφορική πορεία έχουν πάρει και οι πωλήσεις στα ηλεκτρονικά είδη καθώς τα στοιχεία που ανακοίνωσε η εταιρεία Gfk δείχνουν πτώση 11,2% σε προϊόντα πληροφορικής, 5,3% στα προϊόντα τηλεπικοινωνιών και 5,8% στα ηλεκτρονικά είδη.
Απειλητικό μήνυμα κατά Γαβρόγλου για την κατάργηση της προσευχής - Καταδικάζει η Ν.Δ.

Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2017

ΔΗΜ. ΚΑΜΜΕΝΟΣ: ΠΕΡΙΚΟΠΗ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΣΕ 900 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΥΝΥΑΞΙΟΥΧΟΥΣ

Για την ενημέρωση την οποία έκανε χθες ο Ευκλείδης Τσακαλώτος και η Έφη Αχτσιόγλου στην κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ μίλησε στον ΣΚΑΪ ο Δημήτρης Καμμένος. Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ επικαλούμενος τους δύο υπουργούς έκανε λόγο για μείωση του αφορολόγητου κοντά στις 6.000 ευρώ, και περικοπή των συντάξεων σε 900.000 συνταξιούχους με το βάρος να πέφτει πρώτα στους ασφαλισμένους του ΤΕΒΕ, του Δημοσίου και μετά σε αυτούς του ΙΚΑ«Έχει συμφωνηθεί η διατήρηση των πλεονασμάτων στο ύψος του 3,5% για τρία έτη μετά το 2018» τόνισε παράλληλα και σημείωσε ότι τα μέτρα θα τεθούν σε ισχύ από 1ης Ιανουαρίου 2019.
Σύμφωνα με τον κ. Καμμένο οι διαπραγματεύσεις επικεντρώνονται πλέον στις εργασιακές σχέσεις, Όπως είπε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, τα μέτρα και αντίμετρα, αλλά και ό,τι σχετίζεται με το χρέος θα ενταθούν σε ένα πακέτο συμφωνίας. Σύμφωνα με τον ίδιο δεν υπάρχει κανένα νέο μνημόνιο, «καθώς δεν υπάρχει νέα δανειακή σύμβαση».
Αναφερόμενος στην ΔΕΗ τόνισε ότι συμφωνεί με τον Πάνο Σκουρλέτη σχετικά με τη συμμετοχή του δημοσίου στην επιχείρηση. Τέλος, ενημέρωσε ότι για τ ο ίδιο ζήτημα έχει ζητήσει ραντεβού με τον αρμόδιο υπουργό Ενέργειας και Περιβάλλοντος Γιώργο Σταθάκη.
''The New Daily Mail'' 
Newsroom

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ/WEB TV

ΒΟΥΛΗ: ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Δεν υπάρχουν ειδήσεις από το κανάλι της Βουλής

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Δεν υπάρχουν συνεντεύξεις.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Η σελίδα του Σάββα Ρομπόλη

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΠΑΙΔΕΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ