ΣΤΟΝ ΠΑΛΜΟ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ!

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΛΑΓΚΑΡΝΤ: ΟΧΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ - ΝΑΙ ΣΕ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ

Ο ι Έλληνες πέρασαν από ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα προσαρμογής την τελευταία οχταετία και κατάφεραν να βελτιώσουν αισθητά τα δημοσιονομικ...

Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2017

ΔΗΜ. ΚΑΜΜΕΝΟΣ: ΠΕΡΙΚΟΠΗ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΣΕ 900 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΥΝΥΑΞΙΟΥΧΟΥΣ

Για την ενημέρωση την οποία έκανε χθες ο Ευκλείδης Τσακαλώτος και η Έφη Αχτσιόγλου στην κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ μίλησε στον ΣΚΑΪ ο Δημήτρης Καμμένος. Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ επικαλούμενος τους δύο υπουργούς έκανε λόγο για μείωση του αφορολόγητου κοντά στις 6.000 ευρώ, και περικοπή των συντάξεων σε 900.000 συνταξιούχους με το βάρος να πέφτει πρώτα στους ασφαλισμένους του ΤΕΒΕ, του Δημοσίου και μετά σε αυτούς του ΙΚΑ«Έχει συμφωνηθεί η διατήρηση των πλεονασμάτων στο ύψος του 3,5% για τρία έτη μετά το 2018» τόνισε παράλληλα και σημείωσε ότι τα μέτρα θα τεθούν σε ισχύ από 1ης Ιανουαρίου 2019.
Σύμφωνα με τον κ. Καμμένο οι διαπραγματεύσεις επικεντρώνονται πλέον στις εργασιακές σχέσεις, Όπως είπε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, τα μέτρα και αντίμετρα, αλλά και ό,τι σχετίζεται με το χρέος θα ενταθούν σε ένα πακέτο συμφωνίας. Σύμφωνα με τον ίδιο δεν υπάρχει κανένα νέο μνημόνιο, «καθώς δεν υπάρχει νέα δανειακή σύμβαση».
Αναφερόμενος στην ΔΕΗ τόνισε ότι συμφωνεί με τον Πάνο Σκουρλέτη σχετικά με τη συμμετοχή του δημοσίου στην επιχείρηση. Τέλος, ενημέρωσε ότι για τ ο ίδιο ζήτημα έχει ζητήσει ραντεβού με τον αρμόδιο υπουργό Ενέργειας και Περιβάλλοντος Γιώργο Σταθάκη.
''The New Daily Mail'' 
Newsroom

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΠΑΙΔΕΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ