Μέση Ανατολή: Πυραυλική επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν

Μέση Ανατολή: Πυραυλική επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν
Το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο ABC News μετέδωσε, επικαλούμενο πηγή του στην αμερικανική Κυβέρνηση, ότι πύραυλοι που εκτόξευσαν αεροσκάφη του Ισραήλ έπληξαν εγκατάσταση στο Ιράν τις πρώτες μεταμεσονύχτιες ώρες σήμερα Παρασκευή. Το ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων FARS μεταδίδει ότι ακούστηκαν εκρήξεις στην περιοχή του αεροδρομίου της πόλης Ισφαχάν (κεντρικό Ιράν), προσθέτοντας ότι ο λόγος δεν είναι ακόμη γνωστός και ότι «διενεργούνται έρευνες»

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Παγκόσμια ανησυχία για μια πιθανή γενικευμένη σύγκρουση μετά την επίθεση του Ισραήλ σε στρατιωτική εγκατάσταση στο Ιράν - Ισραηλινοί πύραυλοι χτύπησαν το Ιράν - Για drones μιλά η Τεχεράνη. ***** «Κανένα» σχόλιο από το Ισραήλ για τις ισχυρές εκρήξεις στο κεντρικό Ιράν. ***** Οι «5» του Κασσελάκη - Σήμερα ανακοινώνεται το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡIΖΑ.

Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017

ΚΟΜΙΣΙΟΝ: ΣΤΟΧΟΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΣΕ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΙΠΕΔΟ ΕΩΣ ΤΙΣ 7 ΑΠΡΙΛΙΟΥ


Στόχος είναι η συμφωνία σε τεχνικό επίπεδο (staff level agreement) να επιτευχθεί έως το Eurogroup της 7ης Απριλίου, δήλωσε από τις Βρυξέλλες ο εκπρόσωπος της Κομισιόν Μαργαρίτης ΣχοινάςΌπως ανέφερε, οι συνομιλίες μεταξύ ελληνικών αρχών και θεσμών συνεχίζονται από την έδρα τους, μετά τη «σημαντική πρόοδο» που σημειώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα.
Σημείωσε ότι όλες οι πλευρές πρέπει να εργαστούν προς την κατεύθυνση ολοκλήρωσης της δεύτερης αξιολόγησης, το συντομότερο δυνατό, υπενθυμίζοντας τη δήλωση του προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιούνκερ σύμφωνα με την οποία «όλες οι πλευρές θα πρέπει να εργαστούν υπεύθυνα προκειμένου να επιτευχθεί συμφωνία σε τεχνικό επίπεδο (staff level agreement) το συντομότερο δυνατό».
Καταλήγοντας ο κ. Σχοινάς, είπε ότι: «Η επόμενη συνάντηση θα πρέπει να είναι το Eurogroup της 7ης Απριλίου, όπου ιδανικά θα είμαστε σε θέση να παρουσιάσουμε μια συμφωνία σε τεχνικό επίπεδο».
ΑΜΠΕ
''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ