LIVE-ΒΟΥΛΗ: ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΥΣΠΙΣΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ - Σε υψηλους τονους η συζητηση


Κορονοϊός: 4 νέοι θάνατοι και 13 διασωληνωμένοι - Ένα νέο σοβαρό κρούσμα γρίπης. ***** Στ. Κασσελάκης: Ορκίζεται αύριο ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. ***** ΥΠΟΙΚ: 136.000 e-mails σε επαγγελματίες και επιχειρήσεις για τη διασύνδεση ταμειακών-POS. ***** Λευκός Οίκος: «Ανοησίες» ο ισχυρισμός της Ρωσίας για εμπλοκή της Ουκρανίας στην τρομοκρατική επίθεση στο Crocus City Hall.

Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017

ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΣΚΟΤΩΣΕ Ο ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΤΟΝ 47ΧΡΟΝΟ

Μια γυναίκα ήταν, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η αιτία της ανθρωποκτονίας 47χρονου από 39χρονο παραολυμπιονίκη της κολύμβησης που διαπράχθηκε χθες στις 23:00 στο πρακτορείο ΟΠΑΠ, το οποίο διατηρεί ο δράστης στο Μοσχάτο.
Σύμφωνα με τα νέα δεδομένα, ο παραολυμπιονίκης είχε συνάψει σχέση με την εν διαστάσει σύζυγο του θύματος, ο οποίος δεν ήταν τελικά υπάλληλος του πρακτορείου, όπως αρχικά διέρρευσε από αστυνομικές πηγές, αλλά ιδιοκτήτης ενός μικρού ξενοδοχείου στον Πειραιά.
Όπως είπε ο δράστης στους αστυνομικούς, ο 47χρονος πήγε στο πρακτορείο του κρατώντας ένα όπλο για να του ζητήσει το λόγο για το δεσμό που διατηρούσε με την εν διαστάσει σύζυγό του. Ακολούθησε έντονος διαπληκτισμός των δύο ανδρών, ενώ σύμφωνα πάντα με την ομολογία του παραολυμπιονίκη, σε κάποια στιγμή προσπάθησε να πάρει το όπλο από το θύμα και αυτό εκπυρσοκρότησε. Στο σημείο, πάντως, της ανθρωποκτονίας βρέθηκαν πέντε κάλυκες από το 22αρι όπλο, που κατείχε παράνομα ο 47χρονος. Το όπλο βρέθηκε από αστυνομικούς μέσα στο πρακτορείο.
Σημειώνεται, ότι το ίδιο το θύμα τηλεφώνησε στην αστυνομία και είπε ότι τον έχουν πυροβολήσει. Λίγα λεπτά αργότερα, όμως, εξέπνευσε. Ο παραολυμπιονίκης αμέσως μετά το περιστατικό κατέβασε τα ρολά του πρακτορείου και ενώ το θύμα ήταν στο έδαφος και πήγε στο σπίτι του όπου και συνελήφθη, λίγη ώρα αργότερα.


''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ