Μητσοτάκης: Αυξάνει στα 830 ευρώ ο κατώτατος μισθός. ***** Γ. Χατζηθεοδοσίου: Ναι στην αύξηση του κατώτατου αλλά χωρίς ελάφρυνση βαρών των ΜμΕ ο λογαριασμός δεν βγαίνει. ***** Καφούνης: Ζητά μείωση μη μισθολογικού κόστους, καλοδεχούμενη η αύξηση κατώτατου μισθού. ***** Στ. Κασσελάκης: «Κυβέρνηση που επί των ημερών της ντράπηκε και η ντροπή». ***** ΣΥΡΙΖΑ: Χαμηλότερος από τις ανάγκες της κοινωνίας ο κατώτατος μισθός. ***** Νέα Αριστερά για κατώτατο μισθό - Απέχει πολύ η αύξηση από τις πραγματικές ανάγκες. ***** ΣΥΡΙΖΑ: Ευκολία Κ. Καραμανλή στα ψέματα - Παρουσιάζει έγγραφο που τον προειδοποιούσε για Τέμπη. ***** ΕΛΣΤΑΤ: Αυξήθηκαν 10% τα τροχαία ατυχήματα τον Ιανουάριο - Καταγράφηκαν 49 νεκροί. ***** Ισόβια η ποινή της Ρούλας Πισπιρίγκου για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας. ***** Δίκη για την 12χρονη: Ένοχος για βιασμό και μαστροπεία ο Ηλίας Μίχος - Αθώα η μητέρα.

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ PUBLIC ME ELPEDISON ΓΙΑ ΠΩΛΗΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

Μέσω των 47 καταστημάτων Public σε όλη την Ελλάδα εισέρχεται στο δίκτυο λιανικής πώλησης προϊόντων ενέργειας η Elpedison, εναλλακτικός προμηθευτής ρεύματος.
Στο πλαίσιο της συνέντευξης, ο εμπορικός διευθυντής προϊόντων τεχνολογίας και υπηρεσιών των Public Γιάννης Σίμος και ο εμπορικός διευθυντής της Elpedison Στάθης Βωβός, ανακοίνωσαν ότι οι καταναλωτές που θα επιλέγουν την προμήθεια ρεύματος από την Elpedison, μέσω του δικτύου καταστημάτων Public, θα επωφελούνται έκπτωσης έως και 31% στο λογαριασμό του ρεύματος, αλλά και δωροεπιταγή 31 ευρώ για αγορά προϊόντων από τα 47 καταστήματα της αλυσίδας Public.
Με αφορμή το άνοιγμα των Public στην αγορά υπηρεσιών ενέργειας, ο κ. Σίμος σχολίασε ότι είναι η κατάλληλη περίοδος για μία τέτοια συνεργασία, λαμβάνοντας υπ' όψιν την απελευθέρωση της αγοράς του ηλεκτρικού ρεύματος στην Ελλάδα. Παράλληλα, δήλωσε ότι η αλυσίδα Public διαθέτει 200 άτομα εξειδικευμένο προσωπικό, το οποίο θα προσφέρει στους καταναλωτές προσωποποιημένες λύσεις για τα προϊόντα ηλεκτρικού ρεύματος.
Όπως αναφέρθηκε, οι επισκέπτες των Public θα μπορούν να γίνουν συνδρομητές της Elpedison για το ηλεκτρικό τους ρεύμα απλά με την επίδειξη της ταυτότητας και έναν εκκαθαριστικό λογαριασμό ηλεκτρικού ρεύματος, πρωτότυπο, σε φωτοτυπία ή σε ηλεκτρονική μορφή.
Η Elpedison, με παρουσία στο χώρο από το 2005, είναι μία εταιρεία που προήλθε από τη σύμπραξη τριών μεγάλων ομίλων στον τομέα της ενέργειας (Ελληνικά Πετρέλαια, Edison και Ελλάκτωρ).
ΑΜΠΕ
''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ