ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Τέμπη: Έρευνα της Αντεισαγγελέως Εφετών Λάρισας για το «μπάζωμα» στον τόπο του δυστυχήματος. ***** Στα Δικαστήρια ο Φλώρος μετά τον ξυλοδαρμό - Θα καταθέσουν 3 μάρτυρες πριν την απολογία του. ***** ΣΥΡΙΖΑ: Τολμάει ο κ. Μητσοτάκης να πει ότι δεν θέλει τις ψήφους των ακροδεξιών μορφωμάτων; ***** ΠΑΣΟΚ: Προεκλογική φιέστα της Κυβέρνησης με την κωδική ονομασία ΑΙΓΙΣ. ***** Γιάννης Καλλιάνος: ΕΔΕ για τις συνθήκες νοσηλείας του πατέρα του - Ο Αλέξης Κούγιας αναλαμβάνει την νομική εκπροσώπηση του Γιάννη Καλλιάνου. ***** Ξεκινούν οι δωρεάν εξετάσεις για τον καρκίνο του παχέος εντέρου, επεκτείνεται το πρόγραμμα «Φώφη Γεννηματά», ακολουθεί η ψυχική υγεία. ***** Απίστευτες εικόνες στα Πανεπιστήμια των ΗΠΑ - Εισβολή Αστυνομίας, ξύλο και συλλήψεις φοιτητών. ***** Οι ΗΠΑ κατηγορούν ανοιχτά την Κίνα για εμπλοκή στον πόλεμο της Ουκρανίας.

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017

BRIDGING EUROPE: ΜΠΡΟΣΤΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ - ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΟΣ Ο ΑΛ. ΤΣΙΠΡΑΣ!

Η Bridging Europe*, εταιρεία δημοσκοπήσεων που όμως δεν είναι μέλος του σχετικού συνδέσμου, έδωσε στη δημοσιότητα μια δημοσκόπηση που ανατρέπει εντελώς την εικόνα που παρουσιάζουν οι υπόλοιπες. Στη δημοσκόπηση που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και τα social media της εταιρείας και στην πρόθεση ψήφου, ο ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζεται πρώτο κόμμα με 20,1%, ενώ η Νέα Δημοκρατία ακολουθεί με 18,5%. Ως τρίτο κόμμα καταγράφεται το ΚΚΕ με 6,9%, ενώ ακολουθούν η Χρυσή Αυγή με 6,2%, το ΠΑΣΟΚ με 4,5% και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 3,2%Εκτός βουλής καταγράφονται η Λαϊκή Ενότητα με 2,5%, η Πλεύση Ελευθερίας με 2,4%, η Ένωση Κεντρώων με 1,5%, ενώ πάνω από το ''Ποτάμι'' που καταγράφει μόλις 1,1% βρίσκεται η ΑΝΤΑΡΣΥΑ με 1,2%. Το ποσοστό του ''Δεν γνωρίζω/Δεν απαντώ'' είναι πάντως πολύ μεγάλο ώστε να προκύψει ασφαλές συμπέρασμα.
Εντύπωση προκαλεί και το αποτέλεσμα που καταγράφεται στη δημοφιλία των πολιτικών αρχηγών. Εκεί ο Αλέξης Τσίπρας καταγράφει 46% θετικών και πολύ θετικών γνωμών, ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης εμφανίζεται μόλις στο 18%.
Στη σχετική λίστα ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης καταλαμβάνει μόλις την 4η θέση καθώς ο Δημήτρης Κουτσούμπας με 27% θετικών και πολύ θετικών γνωμών βρίσκεται δεύτερος και ο Πάνος Καμμένος με 23% τρίτος.
Τέλος οι ερωτηθέντες φέρονται να κατηγορούν για την καθυστέρηση στο κλείσιμο της δεύτερης αξιολόγησης τη γερμανική κυβέρνηση σε ποσοστό 67%, έναντι μόλις 10% που απαντά πως φταίει η κυβέρνηση.

*Η «Bridging Europe» είναι η περιβόητη εταιρεία δημοσκοπήσεων που εμφανίστηκε τα τελευταία δύο χρόνια στα κοινά της χώρας, δημοσιεύει τις έρευνες της αποκλειστικά σε φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ, αλλά κανένας δεν γνωρίζει σε ποιον ανήκει, ούτε καν που βρίσκεται η έδρα της.
Πρόκειται για μια εταιρεία δημοσκοπήσεων που δεν είναι μέλος του ΣΕΔΕΑ (Σύλλογος Εταιρειών Δημοσκοπήσεων και Έρευνας Αγοράς) αλλά ούτε εγγεγραμμένη στο μητρώο του ΕΣΡ είναι, ώστε να έχει τη δυνατότητα να διενεργεί νομίμως έρευνες κοινής γνώμης. Με αυτόν τον τρόπο αποφεύγει να δημοσιοποιήσει τη μετοχική της σύνθεση, όπως είναι υποχρεωμένες να κάνουν όλες οι νόμιμες εταιρείες, καθώς και να ελέγχεται όπως μπορεί να συμβεί ανά πάσα στιγμή με τις εταιρείες που ανήκουν στον ΣΕΔΕΑ.
''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ