LIVE-ΒΟΥΛΗ: ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΥΣΠΙΣΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ - Σε υψηλους τονους η συζητηση


Κορονοϊός: 4 νέοι θάνατοι και 13 διασωληνωμένοι - Ένα νέο σοβαρό κρούσμα γρίπης. ***** Στ. Κασσελάκης: Ορκίζεται αύριο ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. ***** ΥΠΟΙΚ: 136.000 e-mails σε επαγγελματίες και επιχειρήσεις για τη διασύνδεση ταμειακών-POS. ***** Λευκός Οίκος: «Ανοησίες» ο ισχυρισμός της Ρωσίας για εμπλοκή της Ουκρανίας στην τρομοκρατική επίθεση στο Crocus City Hall.

Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠτΔ ΓΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

«Τις αξίες της αλληλεγγύης και της κοινωνικής δικαιοσύνης και την καθοριστική τους σημασία τόσο για την χειμαζόμενη κοινωνία μας όσο και για την ευρωπαϊκή μας οικογένεια» υπογράμμισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, σε δήλωσή του μετά τη λιτάνευση της εικόνας του Αγίου Βλασίου στο Ξυλόκαστρο«Ο ''φερωνύμως βλαστήσας, ως δένδρον εύκαρπον'' Άγιος Βλάσιος, Πολιούχος του Ξυλοκάστρου, μας διδάσκει και θα μας διδάσκει πάντα μια από τις μεγάλες αξίες της χριστιανοσύνης και κυρίως της Ορθοδοξίας, η οποία σήμερα, μέσα στη γενικευμένη βαθιά κρίση, αποκτά καθοριστική σημασία τόσο για την χειμαζόμενη κοινωνία μας όσο και για την ευρωπαϊκή μας οικογένεια: την αξία της αλληλεγγύης και της επέκεινα ''δίδυμης αδελφής'' της, της κοινωνικής δικαιοσύνης, η οποία μπορεί να υπερασπισθεί με σθένος και αποτελεσματικότητα τον άνθρωπο και την κοινωνική συνοχή», ανέφερε ο ΠτΔ.
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας παρέστη στην Δοξολογία που εψάλη στον ιερό ναό του Αγίου Βλασίου προεξάρχοντος του Μητροπολίτη Κορίνθου, Σικυώνος, Ζεμενού, Tαρσού και Πολυφέγγους, Διονυσίου
Το μεσημέρι θα αναγορευθεί σε επίτιμο δημότη Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης, στην διάρκεια τελετής που θα πραγματοποιηθεί στο δημοτικό θέατρο «Άγγελος Σικελιανός». Ακολούθως ο κ. Παυλόπουλος θα παρακαθίσει σε γεύμα που θα παραθέσει προς τιμήν του ο δήμαρχος Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης, Ηλίας ΑνδρικόπουλοςΜετά το επίσημο γεύμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα μεταβεί στην τοπική κοινότητα Άνω Συνοικίας Τρικάλων Κορινθίας, όπου θα επισκεφθεί το αρχοντικό Νοταρά και την Ιερά Μονή Αγίου Βλασίου.
ΑΜΠΕ
''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ