ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Φαραντούρης: Δεν καταλαβαίνω πώς η επενδυτική βαθμίδα επηρεάζει την τσέπη των πολιτών - Νίκος Ρωμανός (Ν.Δ.): Πρώτο βραβείο λαϊκισμού για τον Ν. Φαραντούρη. ***** Χαϊδεύουν ακροδεξιά αυτιά στη Ν.Δ., λέει η Θρασκιά - Αποδοκίμασε Κυριαζίδη ο Μαρκόπουλος. ***** Θεσσαλία: Έβρεξε σε λίγες ώρες όσο νερό πέφτει σε 3,5 μήνες - «Η προσπάθεια έως τώρα απέδωσε», λέει ο Κικίλιας. ***** Π. Μαρινάκης: Εφαρμόζουμε ένα πρόγραμμα με μετρήσιμα αποτελέσματα και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε. ***** Χρ. Τριαντόπουλος: 260 εκατ. ευρώ σε δικαιούχους κρατικής αρωγής από φυσικές καταστροφές τα τελευταία 3 χρόνια. ***** Ρέθυμνο: Άνδρας έπεσε από το μπαλκόνι του σπιτιού του και σκοτώθηκε.

Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017

Π. ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ: «ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΡΝΗΤΙΚΗ» Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΔΡΑΧΜΗ

«Απολύτως αρνητική» χαρακτήρισε ο υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, τη συζήτηση για επιστροφή σε εθνικό νόμισμα, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Ημερησία».
«Δημιουργεί αναστάτωση χωρίς να προσφέρει τίποτα απολύτως» έσπευσε να προσθέσει, τονίζοντας βέβαια, ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα της Ευρωζώνης είναι ο ίδιος ο εαυτό της.
Ερωτηθείς για τα σενάρια εκλογών, υπενθύμισε πως η κυβέρνηση έχει αποκλείσει σε κάθε τόνο την προσφυγή στις κάλπες και δεσμεύτηκε ότι «θα αγωνιστεί για να κλείσει η αξιολόγηση, προς όφελος των συμφερόντων της χώρας».
Ο κ. Σκουρλέτης παράλληλα, έκανε λόγο για «πολιτικές καθυστερήσεις» στις διαπραγματεύσεις, καθώς όπως εξήγησε, δεν υπάρχει καθυστέρηση στην εφαρμογή των συμφωνηθέντων. Σε κάθε περίπτωση, εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι «τελικώς θα έχουμε θετική κατάληξη».
Ο ίδιος τέλος, απέρριψε τις συγκρίσεις με το 2015, σημειώνοντας πως η Ελλάδα βγαίνει από μία χρονιά με οριακά θετικό ρυθμό ανάπτυξης, αλλά και με την εκτίμηση πως το 2017, η οικονομία θα κινηθεί με ρυθμούς ανάπτυξης άνω του 2,5%. 
ΑΜΠΕ
''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ