Μητσοτάκης: Αυξάνει στα 830 ευρώ ο κατώτατος μισθός. ***** Γ. Χατζηθεοδοσίου: Ναι στην αύξηση του κατώτατου αλλά χωρίς ελάφρυνση βαρών των ΜμΕ ο λογαριασμός δεν βγαίνει. ***** Καφούνης: Ζητά μείωση μη μισθολογικού κόστους, καλοδεχούμενη η αύξηση κατώτατου μισθού. ***** Στ. Κασσελάκης: «Κυβέρνηση που επί των ημερών της ντράπηκε και η ντροπή». ***** ΣΥΡΙΖΑ: Χαμηλότερος από τις ανάγκες της κοινωνίας ο κατώτατος μισθός. ***** Νέα Αριστερά για κατώτατο μισθό - Απέχει πολύ η αύξηση από τις πραγματικές ανάγκες. ***** ΣΥΡΙΖΑ: Ευκολία Κ. Καραμανλή στα ψέματα - Παρουσιάζει έγγραφο που τον προειδοποιούσε για Τέμπη. ***** ΕΛΣΤΑΤ: Αυξήθηκαν 10% τα τροχαία ατυχήματα τον Ιανουάριο - Καταγράφηκαν 49 νεκροί. ***** Ισόβια η ποινή της Ρούλας Πισπιρίγκου για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας. ***** Δίκη για την 12χρονη: Ένοχος για βιασμό και μαστροπεία ο Ηλίας Μίχος - Αθώα η μητέρα.

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017

ΚΥΡ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΡΟΣ ΑΛ. ΤΣΙΠΡΑ: ΒΑΛΑΤΕ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ


Αλ. Τσίπρας: Ατζέντα της πιο σκληρής δεξιάς ο φόβος και η κινδυνολογία
Ευθύνες στην κυβέρνηση για την αύξηση της εγκληματικότητας και της βίας καταλόγισε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυρ. Μητσοτάκης από το βήμα της Βουλής, σημειώνοντας πως «η κατάσταση έχει ξεφύγει και η Ελλάδα είναι μια ακυβέρνητη χώρα». «Η ανομία γενικεύεται, η εγκληματικότητα εξαπλώνεται» ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης κατά τη συζήτηση σχετικής ερώτησης που κατέθεσε προς τον Πρωθυπουργό, ενώ απευθυνόμενος στα κυβερνητικά έδρανα πρόσθεσε: «Βάλατε την εγκληματικότητα μέσα στην καθημερινότητά μας και γεμίσατε την επικαιρότητα με σπασμένες εικόνες».

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης υποστήριξε ότι επί κυβερνήσεων ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έχουμε περισσότερη βία και αυξημένη εγκληματικότητα, σημειώνοντας πως μέσα στο 2016 αυξήθηκαν κατά 11% οι ληστείες και κατά 9,5% οι κλοπές Ι.Χ. και μοτοσικλετώνΠαρατήρησε ακόμη ότι η κατάσταση στα Εξάρχεια «έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο και ομάδες αναρχικών παρελαύνουν ανενόχλητες». «Τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ δέχονται καθημερινά επιθέσεις (...) Πολεμικά όπλα Καλάσνικοφ χρησιμοποιούνται από τρομοκρατικές οργανώσεις κατά αστυνομικών. Οι κάτοικοι των Εξαρχείων ζουν σε ένα ιδιότυπο γκέτο», ανέφερε για να συμπληρώσει: «Οι ποινικοί και η νέα γενιά των τρομοκρατών έχουν γίνει ένα, δεν κάνετε τίποτα αλλά δεν αφήνεται και την αστυνομία να κάνει».




Για απεγνωσμένη προσπάθεια να «δημιουργήσει την πλαστή εντύπωση ότι τα τελευταία δύο χρόνια υπάρχει έξαρση της εγκληματικότητας» χρέωσε από την πλευρά του ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στον αρχηγό της Ν.Δ. Κυριάκο Μητσοτάκη, απαντώντας του σε σχετική επίκαιρη ερώτηση στη Βουλή. Παίρνοντας τον λόγο μετά την τοποθέτηση του κ. Μητσοτάκη, ο Πρωθυπουργός τον κατηγόρησε ότι επινόησε ένα «άλλο επίκαιρο ζήτημα», την ώρα που η ελληνική κοινωνία ασχολείται με το πραγματικά επίκαιρο ζήτημα που είναι η διαπραγμάτευση. «Δεν το υποτιμώ ως ζήτημα, αλλά δεν είναι επίκαιρο», υποστήριξε, λέγοντας ότι εγκληματικότητα υπάρχει εδώ και χρόνια.





''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ