ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Παραμένει η αφρικανική σκόνη για λίγες ώρες ακόμα στην Ελλάδα - «Εξαφανίστηκε» η Ακρόπολη: Πέπλο σκόνης στην Αθήνα το πρωί. ***** «Κόκκινη γραμμή» από Κασσελάκη: «Ποτέ συνεργασία με τη Ν.Δ.» ***** Μετακλητοί και συνταξιούχοι κατακλύζουν προεκλογικά το Δημόσιο. ***** Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκε αστυνομικός για διακίνηση μεταναστών μέσω του αεροδρομίου «Μακεδονία». ***** Ακριβότερο από ποτέ το πασχαλινό τραπέζι φέτος - «Γονατίζουν» τα νοικοκυριά. ***** «Πέρασε» από το Κογκρέσο η βοήθεια «μαμούθ» στην Ουκρανία: Οι ΗΠΑ στέλνουν άμεσα στον Ζελένσκι νέα όπλα. ***** Χεζμπολάχ: «Δεκάδες ρουκέτες» εναντίον του Ισραήλ τη νύχτα. ***** Αεροπορική τραγωδία στην Αλάσκα - Συνετρίβη αεροσκάφος με δύο επιβαίνοντες.

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017

Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ: ΑΠΑΞΙΩ Ν' ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ

Τη διαβεβαίωση πως «δεν υπάρχουν γκρίζες ζώνες στο Αιγαίο» έδωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Real News».
Ο ίδιος μάλιστα, χαρακτήρισε ως «προκλητική ενέργεια» την επίσκεψη της τουρκικής στρατιωτικής ηγεσίας στα Ίμια και την απέδωσε στις εσωτερικές εξελίξεις της γειτονικής χώρας«Οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι έτοιμες να απαντήσουν σε οποιαδήποτε πρόκληση» έσπευσε να προσθέσει, ενώ δήλωσε πως «απαξιοί να απαντήσει» στις προκλητικές δηλώσεις μελών της τουρκικής κυβέρνησης.
Σημειώνεται ότι χθες, η Άγκυρα εξέδωσε αιχμηρή ανακοίνωση, στην οποία ασκούσε έντονη κριτική στον κ. Καμμένο, κάνοντας λόγο για «απερίσκεπτο και ανελέητο άτομο, το οποίο αγνοεί τους βασικούς διεθνείς κανόνες ευγένειας».
Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του, ο Έλληνας υπουργός τάχθηκε υπέρ της επέκτασης των αμυντικών συμφωνιών, ιδίως με τις ΗΠΑ, προκειμένου να διασφαλιστεί η ενίσχυση του αμυντικού οπλοστασίου της χώρας.
«Οι ισορροπίες στο Αιγαίο δεν πρέπει να διαταραχθούν» συμπλήρωσε, αναφέροντας πως η νέα κυβέρνηση Τραμπ έχει αντιληφθεί πως η Ελλάδα «αποτελεί κέντρο σταθερότητας και ισορροπίας στην ευρύτερη περιοχή, απέναντι σε έναν επικίνδυνα διαδεδομένο ισλαμικό φονταμενταλισμό».
Ερωτηθείς  για τις πρώτες ημέρες της διακυβέρνησης Τραμπ, σχολίασε ότι ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ «κινείται προς την κατεύθυνση της ρήξης με την πολιτική της "γερμανοποίησης" της Ε.Ε., της κατάργησης των εθνών - κρατών, της διατήρησης της εθνικής ταυτότητας και σε διαφορετική λογική από εκείνη της παγκοσμιοποίησης».
''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ