Ευρωκοινοβούλιο: Επιστολή Κούλογλου στην Μέτσολα για τα Τέμπη και τις υποκλοπές. ***** Σαρλ Μισέλ: Αν θέλουμε ειρήνη, πρέπει να ετοιμαστούμε για πόλεμο - Άλλα 5 δισ. ευρώ από την Ε.Ε. για τη στρατιωτική στήριξη της Ουκρανίας. ***** Ερντογάν: «Αν είχαμε πιέσει, η Κύπρος να ήταν εντελώς δική μας». ***** Γάζα: Σκοτώθηκε υψηλόβαθμο στέλεχος της Χαμάς κατά την διάρκεια ισραηλινής επιχείρησης. ***** Τραμπ: Δεν εξασφάλισε εγγύηση ύψους 454 εκατ. δολαρίων για έφεση στην υπόθεση απάτης.

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017

Φ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ: ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΚΟΛΠΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ

«Να σταματήσουν τώρα τα κόλπα με τις συντάξεις», διεμήνυσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά μετά από συνάντησή της με εκπροσώπους της ΠΟΣΕ - ΙΚΑ και της ΠΟΠΟΚΠ«Η κυβέρνηση συζητά νέα περικοπή των συντάξεων. Την ίδια στιγμή που ο ΕΦΚΑ δεν λειτουργεί. Τα έχει κάνει θάλασσα. Χιλιάδες άνθρωποι ταλαιπωρούνται και περιμένουν τη σύνταξη τους. Να σταματήσουν τώρα τα κόλπα με τις συντάξεις», είπε χαρακτηριστικά.
Για εθνική συνεννόηση ή εθνική καταστροφή μίλησε νωρίτερα η Φώφη Γεννηματά στον Ρ/Σ ''Παραπολιτικά 90,1 FM''. Το δίλημμα πλέον είναι εθνική συνεννόηση ή εθνική καταστροφή εκτίμησε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, ενώ επιτέθηκε προσωπικά στον πρόεδρο της Ν.Δ. Κυριάκο Μητσοτάκη με αφορμή τη συνάντησή του με τη Γερμανίδα καγκελάριο Άγκελα Μέρκελ σημειώνοντας ότι «έχουμε ήδη έναν υποτακτικό, δεν χρειαζόμαστε άλλον».
Ανέφερε επίσης ότι «με ευθύνη της Ν.Δ. και του ΣΥΡΙΖΑ δεν υπάρχει εθνική συνεννόηση. Η χώρα έχει έλλειμμα αξιοπιστίας και εμπιστοσύνης».
Η κ. Γεννηματά τόνισε για τη διαπραγμάτευση με τους δανειστές ότι αυτή θα καταλήξει σε νέα μέτρα και νέα βάρη για την κοινωνία, σημειώνοντας πως παρατήρησε μια αλλαγή στην κυβερνητική στάση αφού κατά το πρόσφατο παρελθόν η επιχειρηματολογία ήταν «δεν ψηφίζουμε νέα μέτρα», ενώ τώρα είναι «δεν κάνουμε υποχώρηση στις αρχές μας».
Επανέλαβε ότι η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ είναι «κίβδηλη και fake» λέγοντας πως πρέπει να ηττηθεί.
Επιτέθηκε και στον Κυριάκο Μητσοτάκη θέτοντας το ερώτημα γιατί παρουσίασε το πρόγραμμα της Ν.Δ. για την έξοδο της χώρας από την κρίση στην Άγκελα Μέρκελ και όχι στον ελληνικό λαό. «Έχουμε ήδη έναν υποτακτικό, δεν χρειαζόμαστε άλλον» τόνισε.
Αρνήθηκε πως υπάρχει ανοιχτή γραμμή του ΠΑΣΟΚ με τον πρώην υπουργό, Νίκο Φίλη.
ΑΜΠΕ
''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ