LIVE-ΒΟΥΛΗ: ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΥΣΠΙΣΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ - Σε υψηλους τονους η συζητηση


Κορονοϊός: 4 νέοι θάνατοι και 13 διασωληνωμένοι - Ένα νέο σοβαρό κρούσμα γρίπης. ***** Στ. Κασσελάκης: Ορκίζεται αύριο ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. ***** ΥΠΟΙΚ: 136.000 e-mails σε επαγγελματίες και επιχειρήσεις για τη διασύνδεση ταμειακών-POS. ***** Λευκός Οίκος: «Ανοησίες» ο ισχυρισμός της Ρωσίας για εμπλοκή της Ουκρανίας στην τρομοκρατική επίθεση στο Crocus City Hall.

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017

ΝΤΟΜΠΡΟΒΣΚΙΣ: Η ΚΑΘΥΣΤΕΡΙΣΗ ΣΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΧΕΙ ΚOΣΤΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ



Η όποια καθυστέρηση στη συμφωνία των δανειστών με την Ελλάδα θα κοστίσει σε όλους και όχι μόνο στην Αθήνα, διαμηνύει ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν Βάλντις ΝτομπρόβσκιςΣε αποκλειστική συνέντευξή του στο Euro2day.gr, o κ. Ντομπρόβσκις στέλνει μήνυμα στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, λέγοντας ότι οι δανειστές είναι αντιμέτωποι με μία επιλογή: Να δουλέψουν σκληρά για να βρεθεί συμφωνία πάνω στην πρόοδο που έχει επιτευχθεί, ή να διολισθήσουμε πίσω στην αβεβαιότητα, κάτι το οποίο θεωρεί επικίνδυνο. «Θεωρώ ότι η επιλογή είναι εμφανής», υπογραμμίζει.
Για άλλη μια φορά κάνει λόγο για υπεραπόδοση της Ελλάδας το 2015 και το 2016 και προβλέπει ότι η χώρα μας θα πιάσει τον στόχο του πρωτογενούς πλεονάσματος το 2017 και ότι πάνω σε αυτά τα στοιχεία πρέπει να βασιστεί η όποια συμφωνία. Για το 2018, παραδέχεται πως υπάρχει ένα μικρό κενό, υποστηρίζει όμως ότι μπορεί να κλείσει πολύ εύκολα.
Αποκαλύπτει ότι οι θεσμοί δεν είναι ενωμένοι ως προς τις προβλέψεις τους και ότι θα πρέπει να βρουν μεταξύ τους μία κοινή συνισταμένη. Με άλλα λόγια, δεν μπορεί να εξακολουθούν να υπάρχουν άλλες προβλέψεις από την Ε.Ε. και άλλες από το ΔΝΤ.
Το κυριότερο, όταν ερωτάται για το μέλλον του προγράμματος, αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά, με το να επαναλαμβάνει απλώς τους όρους του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Στήριξης: «Όσον αφορά στη συμμετοχή του ΔΝΤ, εργαζόμαστε στο πλαίσιο της συνθήκης του ESM, η οποία λέει ότι η Κομισιόν παρακολουθεί την εφαρμογή σε συνεργασία με την ΕΚΤ και όπου είναι δυνατόν, με το ΔΝΤ».
''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ