ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Τέμπη: Έρευνα της Αντεισαγγελέως Εφετών Λάρισας για το «μπάζωμα» στον τόπο του δυστυχήματος. ***** Στα Δικαστήρια ο Φλώρος μετά τον ξυλοδαρμό - Θα καταθέσουν 3 μάρτυρες πριν την απολογία του. ***** ΣΥΡΙΖΑ: Τολμάει ο κ. Μητσοτάκης να πει ότι δεν θέλει τις ψήφους των ακροδεξιών μορφωμάτων; ***** ΠΑΣΟΚ: Προεκλογική φιέστα της Κυβέρνησης με την κωδική ονομασία ΑΙΓΙΣ. ***** Γιάννης Καλλιάνος: ΕΔΕ για τις συνθήκες νοσηλείας του πατέρα του - Ο Αλέξης Κούγιας αναλαμβάνει την νομική εκπροσώπηση του Γιάννη Καλλιάνου. ***** Ξεκινούν οι δωρεάν εξετάσεις για τον καρκίνο του παχέος εντέρου, επεκτείνεται το πρόγραμμα «Φώφη Γεννηματά», ακολουθεί η ψυχική υγεία. ***** Απίστευτες εικόνες στα Πανεπιστήμια των ΗΠΑ - Εισβολή Αστυνομίας, ξύλο και συλλήψεις φοιτητών. ***** Οι ΗΠΑ κατηγορούν ανοιχτά την Κίνα για εμπλοκή στον πόλεμο της Ουκρανίας.

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017

ΑΚΑΡΠΗ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Ραντεβού για την Τρίτη, στο συλλαλητήριο της Αθήνας, έδωσαν οι αγρότες, καθώς, όπως είπαν, δεν δόθηκαν ουσιαστικές λύσεις στα αιτήματά τους κατά την σημερινή συνάντηση της πολυμελούς αντιπροσωπείας της Πανελλαδικής Επιτροπής Μπλόκων με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, με τη συμμετοχή του υφυπουργού Εργασίας Τάσου Πετρόπουλου, της υφυπουργού Οικονομικών Κατερίνας Παπανάτσιου και του αναπληρωτή υπουργούν Περιβάλλοντος Σωκράτη ΦάμελλουΌπως δήλωσε ο αγροτοσυνδικαλιστής Βαγγέλης Μπούτας, δεν προέκυψε κάτι θετικό από τη συζήτηση, κάλεσε τους αγρότες να παραμείνουν στα μπλόκα και προανήγγειλε κλιμάκωση του αγώνα.
Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλης Αποστόλου έκανε λόγο για γόνιμο διάλογο σε θέματα που δεν έχουν δημοσιονομικό κόστος, χαρακτηρίζοντας «ζωηρή έως ουσιαστική» τη συζήτηση που έγινε στο υπουργείο. Είπε επίσης ότι θα δοθεί μάχη για την καθιέρωση ακατάσχετου ορίου στους τραπεζικούς λογαριασμούς των αγροτών, ενώ παράλληλα ανέφερε ότι κατατέθηκε στους αγρότες ένας δεκάλογος παρεμβάσεων θεσμικού χαρακτήρα για τη μείωση του κόστους παραγωγής.
Η κ. Παπανάτσιου είπε πως ό,τι ψηφίστηκε στο ασφαλιστικό και το φορολογικό δεν αλλάζει. Πρόσθεσε επίσης ότι το αφορολόγητο στους αγρότες ισχύει και θα μείνει ως έχει και για το 2017, σημειώνοντας ότι εξετάζεται ο ειδικός φόρος κατανάλωση στο κρασί και το εργόσημο στην οικογενειακή εργασία.
Από την πλευρά του ο αναπληρωτής Αγροτικής Ανάπτυξης Γιάννης Τσιρώνης είπε ότι δόθηκαν διευκρινίσεις για το αφορολόγητο και για το ασφαλιστικό και για όσα ζητήματα δεν έχουν δημοσιονομικό κόστος έγινε γόνιμος διάλογος.
ΑΜΠΕ
''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ