ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Παραμένει η αφρικανική σκόνη για λίγες ώρες ακόμα στην Ελλάδα - «Εξαφανίστηκε» η Ακρόπολη: Πέπλο σκόνης στην Αθήνα το πρωί. ***** «Κόκκινη γραμμή» από Κασσελάκη: «Ποτέ συνεργασία με τη Ν.Δ.» ***** Μετακλητοί και συνταξιούχοι κατακλύζουν προεκλογικά το Δημόσιο. ***** Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκε αστυνομικός για διακίνηση μεταναστών μέσω του αεροδρομίου «Μακεδονία». ***** Ακριβότερο από ποτέ το πασχαλινό τραπέζι φέτος - «Γονατίζουν» τα νοικοκυριά. ***** «Πέρασε» από το Κογκρέσο η βοήθεια «μαμούθ» στην Ουκρανία: Οι ΗΠΑ στέλνουν άμεσα στον Ζελένσκι νέα όπλα. ***** Χεζμπολάχ: «Δεκάδες ρουκέτες» εναντίον του Ισραήλ τη νύχτα. ***** Αεροπορική τραγωδία στην Αλάσκα - Συνετρίβη αεροσκάφος με δύο επιβαίνοντες.

Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017

ΔΕΝΔΙΑΣ: Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΕΝΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ

Κικίλιας: Η Ν.Δ. δεν πρόκειται να ψηφίσει νέα μέτρα
«Αν η κυβέρνηση δεν μπορεί να κλείσει την αξιολόγηση, αναπόφευκτα θα πρέπει να οδηγηθεί η χώρα σε εκλογές, όπως άλλωστε ζητάμε εδώ και αρκετό καιρό. Η εκκρεμότητα αυτή δεν είναι δυνατόν να παραταθεί», δηλώνει σε συνέντευξή του στην «Εφημερίδα των Συντακτών» ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ., Νίκος Δένδιας.

Υποστηρίζει δε ότι: «Με διαφορετική διαχείριση το αποτέλεσμα θα ήταν πολύ διαφορετικό και πολύ καλύτερο» σε ότι αφορά στο κλείσιμο της δεύτερης αξιολόγησης και προσθέτει ότι «η χαμένη μέχρι στιγμής ευκαιρία συμμετοχής της Ελλάδας στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης, η οποία θα έδινε "ανάσα" ρευστότητας στη χειμαζόμενη πραγματική οικονομία, είναι μια μόνο από τις μεγάλες συνέπειες της παράτασης της εκκρεμότητας».

Σημειώνει επίσης ότι: «Παρά τις υπαρκτές διαφωνίες μεταξύ των δανειστών, η ελληνική κυβέρνηση κατάφερε να τους ενώσει, όσον αφορά στις απαιτήσεις από την Ελλάδα, στο χειρότερο δυνατό παρανομαστή». Για τη συμμετοχή του ΔΝΤ στο πρόγραμμα εκτιμά ότι: «Το πιθανό λάθος έγινε ίσως το 2010, όταν η κυβέρνηση του Γ. Παπανδρέου τού άνοιξε την "πόρτα". Σήμερα δεν ξέρω κατά πόσο είναι ρεαλιστικό το σενάριο μιας αναδρομικής αλλαγής των συμμετεχόντων στο ελληνικό πρόγραμμα», αναφέρει ο Νίκος Δένδιας.


Κικίλιας: Η Ν.Δ. δεν πρόκειται να ψηφίσει νέα μέτρα

«Η Νέα Δημοκρατία έχει εδώ και πολύ καιρό ξεκαθαρίσει ότι δεν πρόκειται να ψηφίσει νέα μέτρα. Οι περικοπές μισθών και συντάξεων, η υπερφορολόγηση των πάντων και η ασφυξία στην αγορά έχουν ονοματεπώνυμο: Αλέξης Τσίπρας», λέει σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Ειδήσεις», από την πλευρά του, ο Βασίλης ΚικίλιαςΜιλώντας για τη διαπραγμάτευση για τη β' αξιολόγηση ενόψει και του Eurogroup της 20ης Φεβρουαρίου, ο εκπρόσωπος τύπου της Ν.Δ. λέει χαρακτηριστικά ότι: «Η χώρα αφήνεται να σαπίσει από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που αδιαφορεί για τους Έλληνες και νοιάζεται μόνο για την εξουσία», σημειώνοντας πως «μόνη λύση είναι οι εκλογές».

Μιλώντας για τις συναντήσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Βερολίνο με την Άγκελα Μέρκελ και τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, αναφέρει πως ο πρόεδρος της Ν.Δ. «εξέπεμψε πατριωτισμό, μιλώντας με αξιοπιστία και σοβαρότητα για τις θυσίες των Ελλήνων μέσα στην κρίση που δεν πρέπει να πάνε χαμένες». Ο κ. Κικίλιας πρόσθεσε δε: «Την ίδια όμως ώρα που o Κυριάκος Μητσοτάκης έδινε μάχη στο εξωτερικό για τα ελληνικά συμφέροντα, ο κ. Τσίπρας και οι υπουργοί του, με αντιφατικές δηλώσεις, μνημεία ανευθυνότητας και τυχοδιωκτισμού, οδηγούσαν και οδηγούν τη χώρα στην αβεβαιότητα, την αποτυχία και άρα στην ήττα».

Ερωτηθείς για τη στάση της Γερμανίδας Καγκελάριου απέναντι στην ελληνική κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό, ο εκπρόσωπος τύπου της Ν.Δ. τονίζει πως οι εσωτερικές πολιτικές υποθέσεις της χώρας αφορούν στους Έλληνες και εξαπολύει επίθεση κατά του πρωθυπουργού. «Το πρόβλημα του κ. Τσίπρα είναι ότι πλέον τον αποδοκιμάζει η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών. Είναι το τίμημα για τα ψέματα, το λαϊκισμό και τη διχόνοια με την οποία δηλητηρίασε την ελληνική κοινωνία», λέει χαρακτηριστικά.

Ο κ. Κικίλιας απαντά και στην Φώφη Γεννηματά που χαρακτήρισε υποτακτικό του κ. Σόιμπλε τον κ. Μητσοτάκη. «Δεν κερδίζεις την κοινωνία με επικοινωνιακά τσιτάτα. Η κοινωνία θέλει αλήθειες, σοβαρότητα και σχέδιο», σημειώνει. Τέλος, ξεκαθαρίζει ότι ο ίδιος δεν θα είναι υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας στις επόμενες εκλογές, αλλά στην Α' Αθηνών, «στην πρώτη γραμμή της μάχης, σε άμεση επαφή με τους πολίτες».
ΑΜΠΕ

''The New Daily Mail''
 Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ