Πρόταση δυσπιστίας: Απορρίφθηκε με 159 «όχι» - 141 ψήφισαν «ναι». ***** Σ. Φάμελλος μετά την απόρριψη της πρότασης δυσπιστίας: Η Κυβέρνηση δεν απάντησε- Η κοινωνία όμως γνωρίζει. ***** ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Μητσοτάκης παραμένει προκλητικός μέχρι τελικής πτώσης. ***** Στ. Κασσελάκης: Γιατί διώξατε τους δύο συνεργάτες σας μετά την επίσκεψή τους «στα συμφέροντα που μας υπονομεύουν». ***** Ακρίβεια και κοινωνική ανισότητα θα κρίνουν τις ευρωεκλογές.

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017

ΓΚΕΡΧΑΡΝΤ ΣΙΚ: ΠΑΡΑΛΟΓΗ Η ΕΠΙΜΟΝΗ ΣΟΪΜΠΛΕ ΓΙΑ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ 3,5%

«Η επιμονή του Σόιμπλε για πλεόνασμα του ελληνικού προϋπολογισμού κατά 3,5% είναι οικονομικά παράλογη, διότι μια πολύ σκληρή πολιτική λιτότητας στραγγαλίζει την οικονομία» δηλώνει ο Γκέρχαρντ Σικ, οικονομικός εμπειρογνώμονας του κόμματος των Γερμανών Πρασίνων (Die Gruenen) στην γερμανική εφημερίδα «Die Welt».
Όπως γράφει η Welt και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή κρούει τον κώδωνα του κινδύνου ώστε να μην τεθούν σε κίνδυνο οι μετά από σκληρή προσπάθεια επιτυχίες της Ελλάδας. «Δεν είναι τώρα είναι ο καιρός να γυρίσουν οι δείκτες του ρολογιού πίσω προς την κατεύθυνση της οικονομικής αστάθειας. Γι΄ αυτό προτεραιότητα έχει τώρα να κλείσει η δεύτερη αξιολόγηση» δήλωσε ο Βάλντις Ντομπρόφκις, αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.
ΑΜΠΕ
''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ