ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Φαραντούρης: Δεν καταλαβαίνω πώς η επενδυτική βαθμίδα επηρεάζει την τσέπη των πολιτών - Νίκος Ρωμανός (Ν.Δ.): Πρώτο βραβείο λαϊκισμού για τον Ν. Φαραντούρη. ***** Χαϊδεύουν ακροδεξιά αυτιά στη Ν.Δ., λέει η Θρασκιά - Αποδοκίμασε Κυριαζίδη ο Μαρκόπουλος. ***** Θεσσαλία: Έβρεξε σε λίγες ώρες όσο νερό πέφτει σε 3,5 μήνες - «Η προσπάθεια έως τώρα απέδωσε», λέει ο Κικίλιας. ***** Π. Μαρινάκης: Εφαρμόζουμε ένα πρόγραμμα με μετρήσιμα αποτελέσματα και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε. ***** Χρ. Τριαντόπουλος: 260 εκατ. ευρώ σε δικαιούχους κρατικής αρωγής από φυσικές καταστροφές τα τελευταία 3 χρόνια. ***** Ρέθυμνο: Άνδρας έπεσε από το μπαλκόνι του σπιτιού του και σκοτώθηκε.

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017

ΛΑΕ: ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΩΤΙΚΗ ΣΥΝΘΗΚΟΛΟΓΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛ. ΤΣΙΠΡΑ

Πρόκληση αποτελεί, σύμφωνα με τη Λαϊκή Ενότητα, ο εορτασμός της επετείου συμπλήρωσης δύο χρόνων της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ, καθώς, όπως αναφέρει, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας πρόδωσε τη λαϊκή εντολή και την ξεπούλησε «με τον πλέον ωμό και αδίστακτο τρόπο για να προχωρήσει στην ταπεινωτική συνθηκολόγηση του μνημονίου».
«Οι κυβερνητικοί πανηγυρισμοί για τα δύο χρόνια της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έρχονται σε πλήρη αντίθεση με τις ανάλγητες μνημονιακές πολιτικές, που εφαρμόζει η κυβέρνηση και την τραγωδία που βιώνει η κοινωνία», τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση της ΛΑΕ.
Το κόμμα υπενθυμίζει ότι στη συνθηκολόγηση της κυβέρνησης «αντιστάθηκαν και αποχώρησαν υπουργοί, βουλευτές και χιλιάδες στελέχη και μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, που έμειναν πιστά σε αξίες, αρχές και δεσμεύσεις απέναντι στον λαό».
Όπως αναφέρει: «Η προδοσία Τσίπρα δεν έβαλε τέλος στα όνειρα και τις επιδιώξεις του ελληνικού λαού για κατάργηση των μνημονίων, ανάκτηση της εθνικής ανεξαρτησίας και χάραξη μιας νέας πορείας δημοκρατίας και κοινωνικής δικαιοσύνης».
«Η ΛΑΕ διατηρεί ζωντανή την ιστορική ευκαιρία, που έδωσε ο λαός, για την ανατροπή των ασκούμενων μνημονιακών νεοφιλελεύθερων πολιτικών της διαρκούς φτωχοποίησης», καταλήγει.
''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ