ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Κ. Χατζηδάκης: Με νομοθετική ρύθμιση η μείωση των χρεώσεων με POS για συναλλαγές έως 10 ευρώ. ***** Σούδα: Χωρίς ενεργό μέτωπο η φωτιά κοντά στον Ναύσταθμο - Εκκενώθηκαν το Ναυτικό Νοσοκομείο και Σχολεία. ***** Στην κυκλοφορία το τμήμα Λαμία - Καλαμπάκα του Ε65: Σε 2,5 ώρες η απόσταση Αθήνα - Καρδίτσα. ***** Ν.Δ.: Μένουμε πιστοί στην τροχιά ευθύνης και προόδου του Κωνσταντίνου Καραμανλή. ***** Π. Μαρινάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ καταθέτει τώρα υπόμνημα κατά των Σπαρτιατών ενώ η προθεσμία έληξε το Σάββατο. ***** ΣΥΡΙΖΑ: Η έκθεση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για την Ελλάδα είναι ένα ακόμη ράπισμα για την Κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017

ΚΥΠΡΙΑΚΟ: Ο ΑΪΝΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΤΟ Σ.Α. ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΓΕΝΕΥΗΣ

Για τις εξελίξεις στο Κυπριακό ενημερώνει σήμερα το Συμβούλιο Ασφαλείας ο ειδικός σύμβουλος του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ Έσπεν Μπαρθ Άιντε.
Η ενημέρωση θα επικεντρωθεί στις τριήμερες συνομιλίες Αναστασιάδη - Ακιντζί, από τις 9 έως τις 11 Ιανουαρίου, στη Γενεύη και στη διάσκεψη για την Κύπρο, που ακολούθησε στις 12 Ιανουαρίου, με τη συμμετοχή των τριών εγγυητριών δυνάμεων. Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η συζήτηση για τον ρόλο του Συμβουλίου Ασφαλείας στη διεθνή διάσκεψη για το Κυπριακό.
Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται ο ανταποκριτής του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων στην Κύπρο, ο κ. Άιντε δεν θα προχωρήσει σε εκτεταμένη ανάλυση γεγονότων, αλλά θα δώσει την εικόνα των όσων έχουν συμβεί. 
Η υιοθέτηση από το Σ.Α. του ψηφίσματος για την ανανέωση της θητείας της Ειρηνευτικής Δύναμης του ΟΗΕ, έχει οριστεί για τις 26 του μήνα.
ΑΜΠΕ



''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ