ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Φαραντούρης: Δεν καταλαβαίνω πώς η επενδυτική βαθμίδα επηρεάζει την τσέπη των πολιτών - Νίκος Ρωμανός (Ν.Δ.): Πρώτο βραβείο λαϊκισμού για τον Ν. Φαραντούρη. ***** Χαϊδεύουν ακροδεξιά αυτιά στη Ν.Δ., λέει η Θρασκιά - Αποδοκίμασε Κυριαζίδη ο Μαρκόπουλος. ***** Θεσσαλία: Έβρεξε σε λίγες ώρες όσο νερό πέφτει σε 3,5 μήνες - «Η προσπάθεια έως τώρα απέδωσε», λέει ο Κικίλιας. ***** Π. Μαρινάκης: Εφαρμόζουμε ένα πρόγραμμα με μετρήσιμα αποτελέσματα και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε. ***** Χρ. Τριαντόπουλος: 260 εκατ. ευρώ σε δικαιούχους κρατικής αρωγής από φυσικές καταστροφές τα τελευταία 3 χρόνια. ***** Ρέθυμνο: Άνδρας έπεσε από το μπαλκόνι του σπιτιού του και σκοτώθηκε.

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017

ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ: ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ

Την ανάγκη να υπάρξει πολιτική διαπραγμάτευση για να βρεθεί λύση στη διένεξη ΔΝΤ-Θεσμών και να κλείσει η αξιολόγηση για το ελληνικό πρόγραμμα, τόνισε, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΑΜΠΕ «Πρακτορείο 104,9Fm», ο υφυπουργός Εξωτερικών, Γιάννης Αμανατίδης. «Η χώρα μας έχει τηρήσει τα συμφωνηθέντα», ανέφερε και πρόσθεσε ότι το 2017 ο στόχος για το πλεόνασμα είναι 1,7%. «Έχει σταματήσει ο οικονομικός κατήφορος [...] πρέπει η Ευρώπη να τηρήσει, από την πλευρά της, τα συμφωνηθέντα», σημείωσε ο κ. Αμανατίδης.

Ερωτηθείς για τις δηλώσεις του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης περί πρόωρης προσφυγής στις κάλπες, ο υφυπουργός Εξωτερικών απάντησε: «Ο κ. Μητσοτάκης βλέπει εκλογές από τότε που έγινε πρόεδρος της ΝΔ, ωστόσο, το σενάριο της αριστερής παρένθεσης παίχτηκε. Η κυβέρνηση έχει εντολή να βγάλει τη χώρα από την κρίση, τα υπόλοιπα είναι ευσεβείς πόθοι». «Η Ν.Δ. καταγγέλλει την κυβέρνηση που δεν κλείνει την αξιολόγηση, δεν λέει, όμως, τη θέση του για το ΔΝΤ και, αν συμφωνεί με τα παράλογα μέτρα που ζητάει και, από την άλλη δηλώνει πρόθυμος να υπογράψει ό,τι του δώσουν», συμπλήρωσε για να επαναλάβει ότι η κυβέρνηση θα υπερασπίζεται με όσες δυνάμεις έχει τους αδύναμους πολίτες, όπως φάνηκε και από το βοήθημα στους χαμηλοσυνταξιούχους και από τις ρυθμίσεις για την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη των ανέργων.

Όσον αφορά την αξιολόγηση, ο κ. Αμανατίδης επεσήμανε ότι η κυβέρνηση, μέσω του υπουργού Οικονομικών, Ευκλ. Τσακαλώτου, έχει καταθέσει πρόταση για το μέχρι πού μπορεί να φτάσει σε σχέση με την πιθανότητα λήψης μέτρων και ξεκαθάρισε ότι «σε καμία ευρωπαϊκή χώρα δεν μπορεί κανείς να νομοθετήσει τώρα μέτρα για μετά το 2019».

Για την τουρκική προκλητικότητα, υπογράμμισε ότι η παραβίαση των χωρικών υδάτων από τη γείτονα αντιμετωπίστηκε με ψυχραιμία, με ετοιμότητα, με νηφαλιότητα και με επαγρύπνηση. «Έχουν γίνει κινήσεις, ενημερώθηκαν και οι ευρωπαϊκές χώρες για την παραβίαση των ευρωπαϊκών συνόρων», σημείωσε ο υφυπουργός Εξωτερικών, εκφράζοντας την ελπίδα πως δεν θα υπάρξει κλιμάκωση από την πλευρά της Τουρκίας με αιχμή τη δικαστική απόφαση για μη έκδοση των οκτώ στρατιωτικών.
ΑΜΠΕ



''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ