Μέση Ανατολή: Πυραυλική επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν

Μέση Ανατολή: Πυραυλική επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν
Το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο ABC News μετέδωσε, επικαλούμενο πηγή του στην αμερικανική Κυβέρνηση, ότι πύραυλοι που εκτόξευσαν αεροσκάφη του Ισραήλ έπληξαν εγκατάσταση στο Ιράν τις πρώτες μεταμεσονύχτιες ώρες σήμερα Παρασκευή. Το ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων FARS μεταδίδει ότι ακούστηκαν εκρήξεις στην περιοχή του αεροδρομίου της πόλης Ισφαχάν (κεντρικό Ιράν), προσθέτοντας ότι ο λόγος δεν είναι ακόμη γνωστός και ότι «διενεργούνται έρευνες»

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Εκτός ευρωψηφοδελτίου ΣΥΡΙΖΑ ο Δημήτρης Παπανώτας, με απόφαση Κασσελάκη - Σύμφωνα με πληροφορίες, την θέση Παπανώτα καλύπτει, ο Κωνσταντίνος Σιδηρόπουλος, διδάκτωρ Βιολογίας, μέλος του Σωματείου Ατόμων με Νευρομυϊκές παθήσεις, ζωγράφος, ποιητής και στιχουργός. ***** Στ. Κασσελάκης: Το μόνο θαύμα είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει σταθεί στα πόδια του και έχει αναστηθεί. ***** «Η Ε.Ε. συνδέει τις ευρωτουρκικές σχέσεις με το Κυπριακό» - Αντιδράσεις από την Άγκυρα. ***** Π. Μαρινάκης: Δεν υποχωρούμε από τα κυριαρχικά μας δικαιώματα, θέλουμε συνέχιση διαλόγου με Τουρκία. ***** Ακριβεια: Όλα τα προϊόντα που μπήκαν στο «Καλάθι των Νονών» και στο «Καλάθι του Πάσχα».

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017

ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ:«ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ ΟΦΕΙΛΕΤΩΝ ΜΕ ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΒΑΛΟΥΝ»

Προσπάθεια δημιουργίας μιας εικόνας εχθρικής απέναντι στον Ενιαίο Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ), «ο οποίος πραγματικά διασώζει δικαιώματα και ενισχύει την κοινωνική ασφάλιση» καταλογίζει στην αξιωματική αντιπολίτευση ο υφυπουργός Εργασίας, αρμόδιος για θέματα κοινωνικών ασφαλίσεων, Τάσος Πετρόπουλος, με αφορμή τις αντιδράσεις για την απόφαση να πηγαίνουν όλες οι ληξιπρόθεσμες οφειλές των ταμείων στο Κέντρο Είσπραξης Ανεξόφλητων Οφειλών.
Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Πρακτορείο 104,9 FM», ο κ. Πετρόπουλος υπενθύμισε πως πρόκειται για απόφαση από τις 20 Δεκεμβρίου και σχολίασε: «Μετά από 31 μέρες θυμήθηκαν ότι έγινε κάτι... τι τους ήρθε τώρα ξαφνικά... Είναι ο κύριος Βρούτσης, ο οποίος είχε φτιάξει το Κέντρο Είσπραξης Ασφαλιστικών Οφειλών με μία αντίληψη διαρκούς διωγμού των οφειλετών. Το ΚΕΑΟ, που εμείς θέλουμε, είναι ένας μηχανισμός είσπραξης για όλους τους φορείς, έχει ενταχθεί στον Ενιαίο Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης και σκοπός είναι να οργανώσει με έναν τρόπο δίκαιο την είσπραξη οφειλών από αυτούς που πραγματικά έχουν και όχι από εκείνους που αδυνατούν να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους».
Ο κ. Πετρόπουλος τόνισε: «Εμείς ποτέ δεν επιτρέψαμε την καταδίωξη οφειλετών με μικρές εισφορές που αδυνατούσαν να καταβάλουν. Αυτό που επιδιώκουμε είναι να πετύχουμε στη διαπραγμάτευση που κάνουμε με τους δανειστές μια άλλου είδους ρύθμιση των οφειλών, δηλαδή με έναν τρόπο που κάνει δυνατή την είσπραξη των οφειλών από όσους είναι οφειλέτες».
«Δεν υπάρχει περίπτωση να κυνηγήσουμε τον οφειλέτη και να του πάρουμε το σπίτι για να του δώσουμε σύνταξη» σημείωσε και πρόσθεσε: «Η λογική "θα σου πάρω το σπίτι για να σου δώσω σύνταξη" δεν στέκει στην κοινωνική ασφάλιση που εμείς αντιλαμβανόμαστε. Είναι η κοινωνική ασφάλιση του Βρούτση και της Ν.Δ. αυτή που κυνηγούσε τον κόσμο να τους πάρει το σπίτι, επειδή είχαν έρθει σ' αυτήν την κατάσταση ανέχειας και απόλυτης αδυναμίας να πληρώνουν εισφορές».
ΑΜΠΕ
''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ